Sfaturi pentru un antrenament fizic eficient vara

1 82259 original jpg jpeg

Deşi este anotimpul în care oamenii ar trebui să iasă din casă pentru a face sport, mulţi dintre cei care deja o fac renunţă la antrenamentul fizic din cauza temperaturilor ridicate. Însă, pentru a evita pierderea interesului pentru sport, este foarte important să ţii cont de următoarele sfaturi. Te ajută să obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. ;

Hidratează-te corespunzător

Hidratarea este necesar în orice anotimp, însă vara ea trebuie să fie o prioritate. Pentru că există riscul de deshidratare din cauza transpiraţiei excesive, bea cel puţin 2 litri de apă pe zi. Mai mult, cantitatea trebuie să fie mai mare în zilele în care practici sport.

Practică exerciţii cu o altă persoană

Sportul în două sau trei persoane este mult mai benefic. Partenerul/partenerii de antrenament fizic joacă un rol foarte important în creşterea beneficiilor sportului în perioada verii, pentru că el/ei te motivează să continui şi să nu renunţi la exerciţii. Mai mult, există oportunitatea să faci şi altceva – ciclism, canotaj/caiac, dans şi, bineînţeles, drumeţii împreună cu ei. Vei observa că timpul va trece mai repede şi rezultatele vor începe să apară.

Mergi la antrenament dimineaţa

Sesiunea de antrenament fizic este o modalitate excelentă de a începe o zi. În plus, dacă faci sport dimineaţa, atunci nu te vei expune temperaturilor ridicate din timpul zilei. Vara, sportul este recomandat dimineaţa sau seara, nu uita, mai ales când vrei să obţii rezultate.

Uită-te la tutoriale pe internet

Formarea online este una dintre cele mai uşoare căi de a lucra. Pentru aceasta, ai nevoie de un laptop, o conexiune la internet şi 40-50 de minute libere. Poţi ieşi pe terasă pentru a face exerciţiile, bucurându-te de aer curat şi soarele de dimineaţă sau de seară.

Adoptă o alimentaţie corespunzătoare

Pentru a obţinere rezultatele dorite, este recomandat să iei o gustare sau să mănânci cu cel puţin 90 de minute înainte de antrenamentul fizic pentru ca nivelul de energie să fie stabilizat. Mai mult decât atât, este important în timpul verii, deoarece corpul lucrează mai greu din cauza temperaturilor ridicate.

Rutina antrenamentului fizic poate fi mai dificilă în timpul verii, însă poţi face sport mai eficient prin adoptarea unor sfaturi utile şi rapide.

Credit foto: www.pexels.com  



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg