Te-ai visat mireasă? Nu e de bine! Iată ce înseamnă

1 84168 original jpg jpeg

Orice femeie îşi doreşte o viaţă de cuplu frumoasă, să fie mireasă şi să trăiască cu alesul inimii până la sfârşitul vieţii. Dar ce înseamnă când visezi o mireasă sau când te visezi mireasă?

Visul are explicaţii foarte negative atunci te visezi scoţând mireasa din casă, însemnând moarte. 

Când te visezi mireasă şi eşti căsătorită poate semnifica probleme în cuplu, certuri, chiar probleme cu sănătatea.

Citeşte şi: "Eu nu m-aş căsători cu el. Tu?". Mesajul primit de o mireasă în seara dinaintea nunţii i-a schimbat viaţa complet

Dacă te visezi o mireasă fericită şi împlinită, aceasta înseamnă că şi în viaţa reală trăieşti aceleaşi sentimente atunci când vine vorba despre relaţia ta. Ba chiar mai mult, poate simboliza dorinţa ta ascunsă în inconştient de a trece la următoarea etapă şi anume la căsătorie. 

Atunci când din contră, te visezi mireasă şi eşti nemulţumită în vis de cum arăţi în această postură, înseamnă că este vorba despre o serie de sentimente refulate din viaţa reală. 

Tradiţii din diferite popoare

În tradiţia populară românească, mireasa în vis este un semnal de alarmă, este un vis prevestitor de rău. Acesta poate fi semn de moarte în ciuda faptului că nuanţa albă a rochiei de mireasă semnifica puritate şi incocenta candidă. 

Europenii care au îmbrăţişat religia creştină spun că atunci când îţi atrag atenţia bijuteriile pe care le porţi în vis atunci când eşti mireasă, înseamnă că vei avea parte de o bucurie legată de un eveniment ce va avea loc în familia ta. 

În tradiţia arabă, se spune că dacă te visezi dansând ca mireasa, înseamnă că fie te vei mărita în curând, fie altcineva apropiat ţie va face acest pas în viitorul apropiat. 

Nu în ultimul rând, hinduşii cred că dacă te vezi în vis condusă spre altar, este posibil ca cea mai mare dorinţă a ta să devină realitate. 

Sursă: pixabay.comRecente

Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg
Test jpg
tulburare bipolara shutterstock 1519608566 jpg