Trucuri ca să-ţi sporeşti norocul

1 74396 original jpg jpeg

Sunt oameni despre care se spune că au baftă cu carul şi că dorinţele li se îndeplinesc cu uşurinţă. Alţii, mai puţin norocoşi, pun în aplicare tot felul de tertipuri ca să atragă succesul. Şi uneori, ele chiar dau roade...

Plante care aduc belşug

Ca să chemi norocul în casă,împodobeşte-o cu flori. Pe lângă frumuseţe şi parfum,se zice că unele plante atrag belşugul. Bambusul,spre exemplu:în cultura chinezează,el simbolizează longevitatea,iar în cea indiană este semnul prieteniei. Apreciată este şi feriga,mai ales cea înflorită. Se spune că urmează o perioadă foarte bună pe plan financiar pentru cei care au în casă o ferigă cu flori galbene. O altă plantă care atrage banii în casă este muşcata. Pe lângă asta,floarea îmbunătăţeşte starea de spirit din încăpere. Ca să-ţi meargă bine în toate,evită florile cu spini sau cele care au frunze foarte subţiri,asemănătoare săbiilor,precum trandafirii,cactuşii sau bonsaii.

Citeşte şi:De ce sunt norocoşi oamenii cu strungăreaţă?

Adoptă principiile Feng Shui

Conform principiilor Feng shui,menite să atragă energiile pozitive,este vital ca uşa de la intrare să aibă deschizătura spre interiorul camerei. Totodată,ai grijă ca dimensiunea uşii să fie proporţională cu cea a casei. Dacă ai locuinţa mică şi uşa mare,este posibil să te confrunţi cu probleme financiare. Atragi norocul în casa ta şi dacă ţii cont de cum trebuie să vopseşti uşile. Cele orientate spre sud ar trebui colorate în roşu sau portocaliu,pe când cele montate spre nord ar trebui să fie albastre sau negre. Uşile amplasate spre vest ar fi bine să fie gri sau albe,iar cele orientate spre est aduc norocul în casă dacă sunt maronii sau verzi.

Potcoava şi elefantul cu trompa-n sus

Multe culturi aderă la ideea că o potcoavă deasupra uşii de la intrarea în casă garantează succesul în dragoste,bani şi sănătate. Există o diferenţă de opinii legată de modul în care aceasta ar trebui să amplasată. Unii cred că dacă potcoava este prinsă cu deschizătura în sus,norocul va rămâne permanent în casă,în timp ce alţii sunt de părere că dacă este aşazată cu deschizătura în jos,norocul „va cădea“ asupra celor care trec pragul. În casă este bine să ai şi o statuetă cu un elefant. În Thailanda şi India,elefantul este sacru şi simbolizeaza loialitatea,întelepciunea şi longevitatea. Ca să-ţi meargă bine în toate,elefantul trebuie să aibă trompa ridicată. Confecţionaţi din materiale diverse (metal,lemn sau ceramică),clopoţeii de vânt au puterea de a-ţi aduce norocul în casă. Aşază-i la ferestre,pe balcon sau în holul de la intrarea în casă.

Găseşte un trifoi cu patru foi

Se spune că-ţi va merge bine în toate dacă găseşti un trifoicu patru foi. Acesta este cel mai răspândit simbol al norocului din lume. Este asociat cu succesul în dragoste,bani şi sănătate tocmai pentru că se găseşte cu dificultate. Se spune că la aproxiamtiv 10.000 de trifoiuri cu trei frunze există unul cu patru foi. Ultima frunză este considerată a fi norocul celui care găseşte planta. Succesul vine numai dacă cel care descoperă trifoiul a dat din întâmplare de el. În Egiptul antic,când un cuplu se căsătorea,i se oferea în mod tradiţional un trifoi cu patru foi,ca o binecuvîntare a unirii lor. Preoţii druizi foloseau trifoiul cu patru foi pentru a-i vindeca pe cei bolnavi,dar şi în diverse ritualuri şi pentru îndepărtarea spiritelor rele.

Jumătatea plină a paharului

Potrivit unui studiu britanic,la care au participiat 400 de femei şi bărbaţi,cu vârste cuprinse între 18 şi 84 de ani,există o legătură între noroc şi optimism. Rezultatele studiului arată că cei cărora le merge bine în viaţă cred în succes, pe când ghinioniştii sunt persoane pesimiste. Se pare că o atitudine optimistă atrage după sine norocul,nu invers.

Ştiai că...

... o monedă ascunsă sub preşul de la intrare atrage banii în casa ta?

... la vechii egipteni exista credinţa că,dacă o femeie poartă la gât un talisman în chip de peşte,va avea o căsnicie fericită? La romani,o amuletă în formă de broască era cea care putea să aprindă pasiunea între îndrăgostiţi.

...poţi să atragi norocul şi dacă ţii în bucătărie un borcan cu monezi?



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg