Vezi în fiecare zi aceleaşi numere în jurul tău? Ce mesaj îţi transmite fiecare cifră în parte

1 numerele ingerilor jpg jpeg

Dacă vezi în mod repetat aceleaşi numere pe ceas sau în diverse locuri, este posibil ca Universul să îţi transmită mesaje importante. Specialiştii le numesc „numerele îngerilor‟ şi fiecare cifră din care este format numărul are o semnificaţie aparte.

Poate nu eşti fan al matematicii, însă se spune că Universul este un infinit de numere şi de combinaţii numerice. Gândeşte-te la simetria unei frunze sau la distanţa perfectă dintre Pământ şi Soare. Pesudoştiinţa care se ocupă de numerele care ne influenţează viaţa se numeşte numerologie. Numerologia apelează la legile matematicii astrale şi pretinde prezicerea destinelor pe baza numerelor asociate unei persoane. Numerele repetate sau „numerele îngerilor‟ funcţionează la fel ca principiile numerologiei şi susţine că fiecare număr este conectat la o energie.

Deşi mulţi pot crede că apariţia numerelor în mod repetat poate fi o coincidenţă, ştiinţa spune altceva. Studiile confirmă faptul că în jurul nostru sunt nenumărate tipare şi numere. Doreen Virtue a scris o carte intitulată „Mesaje de la Îngeri‟ şi face parte din categoria autorilor care au vorbit pe această temă pentru prima dată. Doreen spune că numerele repetate sunt de fapt anumite mesaje pe care trebuie să le primim de la Univers şi cu ajutorul cărora ne putem uşura viaţa. Totodată, potrivit unui articol publicat de „The Stemette Society‟, un matematician pe nume Fibonacci a remarcat cifrele apărute în mod repetat în jurul său şi le-a dat câte o semnificaţie.

Ce simbolizează fiecare cifră?

Se spune că „numerele îngerilor‟ îţi pot apărea oriunde în cale, fie că stai în casă sau petreci mult timp în exterior. Îţi poate apărea fie doar o cifră, fie îţi pot ieşi în cale repetări de cifre, precum: 11, 22, 33, 44, 55, 111, 222, 333 etc. Spre exemplu, te poţi trezi la ora 8:22, apoi cumperi o cafea în valoare de 22 RON, iar pe seară urmăreşti un film care durează 2 ore şi 22 de minute. Dacă ţi se întâmplă astfel de lucruri este posibil să nu fie doar coincidenţe, ci mesaje pe care trebuie să le primeşti. Iată ce simbolizează fiecare cifră în parte!

Cifra 1 -Atunci când vezi în mod repetat cifra unu, Universul îţi transmite că trebuie să fii independent şi original. Se referă la începutul unui nou capitol din viaţa ta. Cifra 2 - Această cifră reprezintă cooperare şi forţă. Cifra doi te poate încuraja să fii mai cooperant cu cei din jurul tău. Cifra 3 - Cifră care reprezintă trinitatea zeităţilor din multe religii. Această cifră reprezintă spiritualitatea şi creativitatea. Cifra 4 - Simbolizează nevoie de stabilitate. Atunci când vezi constant acest număr, trebuie să te focusezi mai mult pe cariera ta. Cifra 5 - Cifra cinci este asociată cu aventura. Este posibil să ai parte de o viaţă activă în viitorul apropiat. Cifra 6 - Această cifră indică responsabilitatea pe care o ai în relaţiile cu cei din jur. Eşti o persoană de încredere, iar cei din jurul tău se bazează pe tine. Cira 7 - Cifra Divinităţii şi a iubirii. Dacă îţi apare în mod constant această cifră este posibil să fii într-o perioadă de evoluţie spirituală. Cifra 8 - Cifra opt este asociată cu bogăţia spirituală şi cu prosperitatea. Te afli într-o perioadă prosperă a vieţii tale. Cifra 9 - Această cifră te încurajează să te concentrezi mai mult asupra scopului tău spiritual. Mai exact, să te desprinzi de lucrurile materiale şi să priveşti viaţa mai mult din punct de vedere spiritual.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg