VIDEO. Exerciţii uşoare pe timpul sarcinii

1 72152 original jpg jpeg

Exerciţiile pe timpul sarcinii sunt benefice atât pentru tine, cât şi pentru bebeluş. Te pot ajuta să te menţii în formă pe toată perioada, iar pe bebeluşul tău îl ajută să se dezvolte într-o postură corectă a corpului.

Mersul pe jos face…bebeluşul frumos

Este indicat să mergi pe jos în timpul sarcinii,fiindcă e cel mai avantajos mod de mişcare,şi nu ai nevoie de echipamente special. Astfel rezistenţa ta la efort va creşte şi vei avea mai multă putere la naştere.

Exerciţii pentru gât

Stresul şi tensiunea dobândite în timpul zilei,se pot acumula în corp,în special în zona cefei. De aceea este important să îţi relaxezi gâtul cu ajutorul unor exerciţii,mai exact rotiri. Stai pe scaun în poziţia de şezut şi roteşte capul spre umărul drept,apoi revino în poziţia iniţială şi roteşte capul spre umărul stâng. Repetă exerciţiul de 5 ori în fiecare direcţie.

Exerciţii pentru bazin

Intinde-te pe spate şi ţine picioarele îndoite,dar cu tălpile lipite de podea şi cui mâinile întinse,la distanţă de corp. Apoi ridică-ţi uşor bazinul cât de sus poţi. Repetă exerciţiul de cel puţin 4-5 ori. Pe măsură ce sarcina avansează,vei executa din ce în ce mai greu acest exerciţiu. Nu te forţa dacă nu poţi să ridici prea mult bazinul. Acest exerciţiu este recomandat femeilor care vor să nască pe cale naturală,deoarece îţi oferă forţă şi putere în bazin şi vei suporta mai bine naşterea.

Exerciţii pentru picioare

Vei observa că pe măsură ce sarcina înaintează îţi vei simţi picioarele obosite şi umflate. Pentru o mai bună circulaţie a sângelui în picioare,exerciţiile sunt esenţiale. Stai întinsă pe partea stângă şi ridică piciorul drept în poziţie dreaptă,de cel puţin 10 ori. Apoi întinde-te pe partea dreaptă şi ridică piciorul stâng.

Genoflexiuni

Stai cu picioarele depărtate. Îndoaie genunchii şi apleacă-te uşor cu mâinile în poziţie de rugăciune. Stai în poziţia asta aproximativ 30 de secunde.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg