Super siluetă de plajă, cu Carmen Brumă. Cum poţi slăbi rapid până la 8 kilograme

5 carmen bruma slabit jpg jpeg

Carmen Brumă a venit cu un super program de slăbit "Super silueta de plajă", ce te poate scăpa de kilogramele în plus în doar patru săptămâni.

Planul alimentar creat de Carmen Brumă se întinde pe 4 săptămâni şi conţine 3 mese pe zi şi 5 antrenamente pentru acasă, încălzire şi stretching.

Nu faci foamea pentru că e cea mai proastă soluţie. Poţi să dai jos aparent o perioadă dar apoi organismul nu mai reacţionează şi la un moment dat vei fi obligat să trăieşti cu doar două frunze de salată pe zi pentru că tot ce înseamnă peste se stochează sub formă de grăsimi”, a povestit acesta la Antena 3.

Ea a menţionat că dieta este una rapidă şi cuprinde 3 mese pe zi, fără gustări, ce te poate scăpa chiar şi de 8 kilograme. 

„Nu mi se pare corect să dau un număr de kilograme (pe care îl poate slăbi cineva care urmează programul de slabit, n.r.) pentru că sunt foarte mulţi factori care intră aici în joc. Depinde de la ce greutate porneşti, depinde ce istoric legat de cure de slăbire ai, depinde ce compoziţie corporală ai pentru că un bărbat care o masă musculară mare va da mult mai multe kilograme. O femeie care are un procent mai mare de grăsime nu va reacţiona la fel. Depinde ce vârstă ai, cât de stric urmezi programul, depinde dacă faci antrenamentele aşa cum îţi spun eu să le faci. Deci, sunt multe variabile, dar de slăbit slăbeşti sigur. Poţi să slăbeşti şi 8 kilograme”, a spus Carmen Brumă.

Este cunoscută drept una dintre cele mai în formă vedete de televiziune, dar n-a fost dintotdeauna aşa. Carmen Brumă s-a luptat cu kilogramele în plus încă din adolescenţă. A transformat însă această luptă într-o poveste de succes.

„Dacă n-aş fi trecut prin această experienţă,astăzi n-aş fi ceea ce sunt. Pot să spun că întâmplarea asta m-a disciplinat”, a declarat Carmen Brumă.