TEST. Spune-mi ce ai în geantă, ca să-ți spun ce personalitate ai!

Felul în care ne organizăm viețile spune multe despre noi, fie că ne place sau nu. Până și conținutul genții noastre ne dă de gol!

image

Dăm constant indicii celor de lângă noi despre cum e personaliatea noastră, chit că ne văd doar felul în care ne organizăm ziua sau garderoba. Se știe că întregul univers al unei femei se află în poșeta ei, iar alegerile pe care le face cu privire la ce i se pare ei indispentabil vorbesc despre felul ei de-a fi. Citește descrierile de mai jos și regăsește-te într-una dintre categorii! Cu siguranță că te numeri printre următoarele tipologii de femei!   

Genul matern

Ai dubluri în geanta ta, rezerve de pixuri, mai multe pachete de servețele, niște cremă de plajă, antialergice, că nu se știe dacă trebuie, agendă, două-trei rujuri, că nu te poți decide nicicând ce nuanță vrei, bentițe de păr, cleme, pastile împotriva durerii de cap, etc? Dacă se regăsesc asemenea lucruri la tine în geantă, probabil că de-abia mai poți s-o cari.

Și cu certitudine ești genul mămos, care are grijă de toți, gata să-și șteargă de firimituri colega de birou care de-abia a mâncat și oricând pregătită cu dezinfectanți, câte un biscuit rătăcit prin buzunarul poșetei sau puțină cremă care să hidrateze mai bine mâinile uscate.     

Genul de femeie copleșită

Când încerci să găsești ceva la tine în geantă, de cele mai multe ori, nu găsești din prima ceea ce cauți. Pare o gaură neagră, care „înghite” tot ce bagi în ea și dispar toate atunci când ai nevoie de ele. Of! Parcă tu trebuie să le faci tot timpul pe toate. Nici nu-i de mirare că te simți copleșită!

Poate e timpul să-ți mai ușurezi puțin viața și să arunci din geantă etichetele de la magazin sau ambalajul golit în care a fost cândva un pachet de țigări sau o cutie cu bomboane. Nici toate notiețele care zac pe fundul genții nu mai au ce căuta la tine în poșetă. Eliberează-te de tot ceea ce nu este esențial în viața ta și o să mai apuci să-ți tragi și sufletul, îți promit!

Cea echilibrată

Dacă geanta pe care o folosești zi de zi conține doar strictul necesar, probabil că ești o minimalistă. Sau o femeie foarte organizată, cumpătată, echilibrată, care nu suportă să amâne acțiuni, să depoziteze obiecte la nesfârșit și să se înconjoare de tot mai multe lucruri. Bravo ție!

image

Reușești cu brio să nu te aglomerezi nici fizic, nici mental, ceea ce este de admirat. Știi cum să faci față provocărilor și ești pregătită să-ți aperi drepturile și să lupți pentru ele. Și putem spune asta doar din conținutul genții tale, unde n-au ce căuta capete de creion dermatograf sau o perie cu doar câțiva peri rămași. Orice nu ți-e necesar, s-a stricat sau demodat, afară cu el!   

Te bazezi doar pe tine

Dacă geanta ta conține parfum, cremă de mâini, accesorii și rujul preferat, e limpede că-ți place să ai grijă de tine. Și foarte bine faci! Atât timp cât nu cheltui averi pe felul în care te răsfeți, nu e nicio problemă! Puțină muzică liniștitoare de la telefon, niște cremă de ochi aplicată înaintea unei cine romantice, în care vrei să faci impresie bună, sunt tot timpul binevenite în poșeta pe care o folosești.

Ești genul de om care știe ce să facă pentru a avea grijă de el și nu ți-a plăcut niciodată să depinzi de alții. Nu-i gonești pe ceilalți din viața ta, doar că ai momente în care vrei să fii singură, să faci o baie aromată la final de zi și să sorbi dintr-un pahar de vin fără să te simți vinovată că… ai grijă de tine.

Ești sufletul petrecerilor

Ai telefon, căști, tabletă, i-pod și tot ce mai poate exista pe piața dispozitivilor de acest fel în geanta ta. Vrei să menții contactul cu prietenii și familia ta și nimic n-o să te împiedice să fii la curent cu tot ce mișcă în lume. Ești plină de energie și o mare amatoare de tehnologie, ca orice femeie modernă care se respectă.

Ești expertă în comunicare și te pricepi de minune să faci legătura între oameni, să-i faci să se simtă bine. Ești prietenoasă, sociabilă și toată lumea pe care o cunoști și care te cunoaște știe că se poate baza pe tine. Nu ai favoriți, te porți la fel de deschis și onest cu toată lumea și nu suporți să fii izolat, deconectat, marginalizat.

Genul de om ambițios

Gumă de mestecat, agendă, stilou, pix, căști, bomboane mentolate, telefon, tabletă, încărcător, spirt, șervețele umede, elactic de păr, ce nu ai tu în geanta ta?! Ești pregătită și pentru… apocalipsă, dacă e. Nu e nimic care să-ți scape din vedere, ai planuri pentru tot și toate, iar poșeta este locul ideal care le cuprinde pe toate.     

Faptul că le duci pe toate cu tine te face să te simți de parcă deții controlul a tot și toate. Te pricepi de minune să organizezi petreci sau întruniri între prieteni și ți se cere constant asta, colegii te știu de ambițioasă și muncitoare, așa că s-au resemnat cu faptul că tu vei primi și următoarea promovare. Ești conectată la realitate, pregătită să iei lumea în piept și ieși, de cele mai multe ori, învingătoare. Nu-i rău deloc, nu?

foto - Shutterstock