Ce urăsc cei mai mulţi angajaţi la şefii lor. Aceste trăsături de caracter îi determină pe mulţi să îşi dea demisia

1 shutterstock 1183089493 jpg jpeg

Viaţa la birou nu este deloc uşoară, în special dacă ai parte de un şef cu care nu eşti compatibil. Potrivit unui sondaj realizat recent, există o trăsătură de caracter pe care cei mai mulţi angajaţi nu o apreciază la superiorul lor.

Un sondaj realizat de Zippia pe 2.000 de angajaţi ne face să înţelegem mai bine de ce unele relaţii şef-angajat sunt „toxice‟. Cu ajutorul acestui chestionar am aflat care sunt, de fapt, trăsăturile de caracter care sunt cel mai puţin apreciate la manageri. Să fie temperamentul dificil care îi influenţează pe mulţi să îşi dea demisia? Citeşte mai departe pentru a afla ce urăsc cei mai mulţi oameni la şefii lor!

Pe locul 5 în topul trăsăturilor „insuportabile‟ se află atitudinea de superioritate pe care şeful o manifestă. Este normal ca acest lucru să se întâmple atunci când ai de-a face cu cineva într-o poziţie de autoritate, însă dacă şeful manifestă constat această atitudine, se pare că mulţi angajaţi simt că este cazul să îşi dea demisia. Pe locul 4 în top se află grosolănia, o calitate greu de gestionat. Expertul Sarah Landrum îi sfătuieşte pe toţi angajaţii, care observă că superiorul lor are această atitudine să: „Îşi demonstreze valoarea în faţa sa, să îi solicite mereu ajutorul atunci când au probleme şi să îi amintească că nu angajaţii reprezintă mereu problema în companie‟. Ce se află pe locul 3? 

Citeşte şi: Regulile stricte pe care angajaţii regali trebuie să le respecte de fiecare dată când Regina face baie

Pe locul 3 se află lipsa de pregătire şi de competenţe din domeniu. Mulţi angajaţi se plâng de şefii care nu ştiu ce să facă la locul de muncă şi nu sunt pregătiţi profesional. În acest caz, experţii recomandă să ai empatie pentru şeful tău şi să îţi stabileşti bariere psihologice pentru ca acest lucru să nu îţi afecteze sănătatea sau bunăstarea. Pe locul 2 se află lipsa de disponibilitate. Încercarea de a fi un angajat productiv şi valoros poate fi destul de dificilă cu un şef care nu se află niciodată la birou şi care nu răspunde în timp util la e-mailuri sau la telefon. Pe primul loc în topul trăsăturilor greu de suportat se află lipsa de încredere pe care şefii o au în angajaţi. Se pare că nimic nu creează mai multă tensiune şi stres la locul de muncă decât un şef care insistă că angajaţii nu reuşesc să facă sarcinile pe care el le comandă: „Pentru a evita acest lucru, angajaţii trebuie să poarte o conversaţie deschisă şi respectuoasă cu managerul lor şi să le spună cum se simt cu adevărat atunci când acesta zice că nu are încredere în ei‟, subliniază specialistul Heidi Lynne Kurter.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg