3 semne că o căsnicie nu va dura, conform fotografilor de nunți

Știai că fotografii de nunți caută să-și dea seama dacă acele cupluri pe care le imortalizează vor rezista sau nu în timp?

image

Shayla Herrington, fotograf de nunți, a enumerat într-un clip pe TikTok trei semne cum că o căsnicie nu va fi de durată. Aceste teorii ar fi fost emise de un alt fotograf cu experiență de peste 10 ani în a poza cupluri în ziua nunții - nu știm însă dacă acel fotograf chiar a urmărit cuplurile pozate pentru a afla dacă oamenii mai sunt împreună sau nu.

1. Multe poze făcute separat

Primul semn că o căsnicie nu va dura se pare că apare dacă unul dintre parteneri face prea multe poze fără celălalt. Sigur că fiecare persoană vrea să se fotografieze și singură cu părinții sau cu frații sau cu vreun prieten apropiat. Dar altfel, fiind totuși vorba de nuntă, adică de evenimentul la care te însoțești cu alesul inimii, e normal să faceți poze împreună cu toți cei prezenți. Cuplurile care nu fac acest lucru sunt, deci, în pericol de a nu rămâne căsătorite prea mult timp, căci e clar că le place să facă lucrurile mai mult separat decât împreună.

2. Doar unul dintre soți e lăudat

Potrivit fotografului, un al doilea semn că acea căsnicie nu va fi de durată ar fi și faptul că domnișoara sau cavalerul de onoare evită să discute despre soț sau despre soție. La noi nu prea se obișnuiește, dar la americani, tradiția este ca domnișoara de onoare și cavalerul de onoare să țină discursuri la nuntă legate de cei doi soți, pomenindu-i pe amândoi, de obicei povestind întâmplări amuzante și lăudându-i pe cei doi legat de cât de mult se iubesc. Dacă persoana respectivă vorbește doar despre unul dintre soți, care îi este prieten, iar pe partener nu-l pomenește, acesta nu este un semn bun.

3. Prea mult timp cu invitații, prea puțin cu partenerul

Al treilea semn de întrebare legat de durata căsniciei este cum se comportă cuplul în timpul petrecerii de nuntă. Dacă unul dintre ei își petrece mai mult timp cu invitații decât cu soțul sau soția, poate fi o problemă. Este normal ca, din moment ce ați invitat un număr de persoane la nuntă, să și schimbați câteva cuvinte cu acestea, să le urați să se simtă bine și să le ajutați dacă au nevoie de ceva. Dar dacă toată petrecerea stați de vorbă, râdeți și dansați cu alți oameni, nu cu proaspătul partener de viață, poate fi un semn rău pentru durata căsniciei.

Lăsând la o parte părerile fotografilor, pot exista și alte semne care să pună sub semnul întrebării relația cu pricina, semne pe care să le observe inclusiv majoritatea invitaților: faptul că mirii încep să se certe din orice, faptul că soacra este excesiv de critică la adresa miresei, iar mirele se face că nu vede sau faptul că ori mireasa, ori mirele îl tratează pe partener fără respect.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg