Cadouri neinspirate pentru femei: ce să NU oferi niciodată

Primirea unui cadou reprezintă un moment plăcut, însă alegerea obiectului face diferența între o experiență frumoasă și una dezamăgitoare. Prin urmare, îți spunem ce să nu-i cumperi niciodată unei femei! 

image

Înainte să oferi un cadou, trebuie să cunoști preferințele destinatarului, dar dacă acest lucu nu este posibil, evită să îi oferi unei doamne sau unei domnișoare o trusă de machiaj! Dacă nu știi ce culori preferă, s-ar putea să faci o alegere greșită! În plus, unele persoane sunt sensibile și au alergii, așa că mai bine eviți un astfel de cadou! 

Și cărțile de dezvoltare personală pot fi alegeri greșite, deoarece destinatarul ar putea să creadă că trebuie să învețe cum să își organizeze mai bine viața. În schimb, mai bine îi oferi un card cadou, cu ajutorul căruia își poate alege propria carte. Inclusiv parfumurile pot fi opțiuni greșite, indiferent de prețul lor. Sunt șanse ca un produs scump să nu fie pe placul destinatarului și să nu se bucure de el. 

Citește și acest articol: TOP 7 cadouri extravagante pe care le poți face persoanei iubite 

Te gândești să îi oferi un abonament la sala de fitness? Mai bine eviți să o faci! Ar putea să îi rănești sentimentele, deoarece destinatarul ar putea să creadă că trebuie să mai slăbească sau să se antreneze mai mult. Cadouri neinspirate sunt și produsele care modifică aspectul fizic, precum benzile pentru albirea dinților și autobronzantele. Chiar dacă o faci pentru binele persoanei dragi, ea poate să creadă că nu îi apreciezi aspectul fizic. În cele din urmă, taie de pe lista ta cu opțiuni produsele de igienă, precum deodorantul, pasta de dinți, gelurile și bureții de duș sau loțiunile de corp! Asta pentru că sunt șanse mari ca destinatarul să nu le folosească sau să le arunce. 

Vezi și acest articol: Cum să alegi un parfum, cadou, pentru cineva drag? 

  • În contradictoriu cu opțiunile de mai sus, cadouri potrivite pot fi: experințele culturale (bilete la o piesă de teatru sau la un concert), produsele personalizate, un abonament la un serviciu de streaming sau la o revistă, o zi de răsfăț la SPA sau o ședință foto.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg
Depresia post nuntă jpg
despartire jpg
Metoda de somn scandinava  Sursa foto shutterstock 1720357990 jpg
 studiu, cupluri fericite, kilograme in plus jpg
La ce simptome sa te astepti dupa ce renunti la anticonceptionale  Sursa foto shutterstock 174196151 jpg
narcisist jpg
cuplu jpg
Alimente care reaprind focul pasiunii in cuplu  Sursa foto shutterstock 532780828 jpg
Top cinci cauze frecvente ale unui divort  Sursa foto Pixabay png
Obiceiul secret al cuplurilor rezistente  Sursa foto Pixabay jpg
dragoste jpg
toff ro@clickpentrufemei ro jpg
divort jpg
sarut jpg
probleme aparute in cuplu jpg
pepene  jpg
Cum te poate apropia de partener experienta unui festival  Sursa foto shutterstock 1623381868 jpg