TOP 7 cadouri extravagante pe care le poți face persoanei iubite

Alegerea unui cadou pentru o persoană dragă ție sau pentru partener poate fi grea, uneori, însă trebuie să știi că există mai multe idei pe care le-ai putea aborda, atât pentru o zi de naștere, cât și pentru o zi de nume.

image

Evident, nu trebuie să excluzi nici sărbătorile, căci și atunci poți oferi daruri minunate și inedite celor dragi.

Iată câteva idei de cadouri inedite pe care le poți dărui persoanelor dragi:

  • Un cadou special, dăruit din inimă, ar putea umple sufletul de bucurie. Dacă partenerul tău este un colecționar al „comorilor”, atunci trebuie să știi că îi poți dărui ceva cu totul inedit. De exemplu, poți opta pentru achiziționarea unor semințe de cannabis în România, pe care Seedsmafia.ro le are în ofertă, și care sunt destinate persoanelor care colecționează suvenire atipice sau care vor să își creeze o colecție proprie.
  •  Un alt cadou pe care îl poți face persoanei iubite este un accesoriu sub formă de breloc, încrustat cu diferite pietricele semiprețioase, pe care îl poate purta atât la un rucsac sau o geantă, cât și în mașină. Pentru a-i oferi o notă de originalitate, poți opta pentru ca brelocul să fie în forma unui simbol sau o rună care să îi aducă noroc.
  • Dacă partenerul tău este un colecționar al lucrurilor vechi, atunci îi poți oferi în dar o agendă vintage cu inserții din piele și o pană de scris, însoțită de o călimară. Iar, pentru a fi transportat în trecut, poți opta și pentru un sigiliu din ceară.
  • Un alt cadou special pe care l-ai putea face este un tablou cu amintiri, iar imaginile pot fi imprimate cu foiță din aur sau argint. Vor avea un efect uimitor, atât în dormitor, cât și în camera de zi.
  •  Iar, dacă se apropie ziua de naștere a persoanei dragi din viața ta și îți dorești să fie cu totul specială, atunci poți opta pentru achiziționarea unui dispozitiv care să proiecteze holografic 3D anumite forme sau chiar și portrete. Astfel de forme pot fi văzute într-o încăpere întunecată. Iar, dacă vrei să aibă parte de un altfel de efect vizual, iar persoana iubită locuiește la casă, se poate poziționa și în curte, însă într-un loc ferit de umezeală, ploaie și razele soarelui.
  • Dacă partenerul tău adoră surprizele, atunci poți organiza un picnic alături de familie sau prieteni la gura unei peșteri sau într-o salină. Iar, dacă este o fire sportivă, poți programa o cățărare sau un traseu de rafting. 
  • Pe de altă parte, un alt cadou pe care l-ai putea face este achiziționarea unui bilet pentru o plimbare cu balonul cu aer cald sau un salt cu parașuta. Un astfel de cadou aduce, pe lângă frumusețe, și multă adrenalină care face ca gândurile și sentimentele să devină mult mai intense.  Cu siguranță, o astfel de experiență va dăinui în amintire multă vreme, mai ales dacă reușești să imortalizezi și momentele trăite din plin.

Cu cât ideea este mai puțin abordată în plan general, cu atât vine mai apreciată, mai spontană și mai inedită. Chiar dacă alegerea unui cadou poate fi considerată tradițională, deși, de multe ori, se dovedește a fi ușor dificilă, buchetul de idei în oferirea unui punct de amintire pentru o astfel de ocazie poate deveni bogat în „culori” adaptate oricărui stil de viață.

Sursă foto: Pexels.com