Tu ştii care e partenerul tău ideal în funcţie de zodie? Săgetător şi Leu, cel mai longeviv cuplu

1 zodii compatibile jpg jpeg

O relaţie durabilă şi frumoasă se bazează pe iubire, respect, dar şi compatibilitate. Din punct de vedere astral, există zodii care se potrivesc de minune pe plan amoros, iar altele care nu au nicio şansă să rămână împreună până la adânci bătrâneţi.

În funcţie de zodia în care te-ai născut, află cu cine îţi este sortit să fii împreună:

1. Berbec

Partenerii ideali pentru Berbeci sunt Gemenii, Lei, Săgetătorii şi Vărsătorii. Berbecii îşi aleg partenerii şi îi cuceresc pe loc. Relaţia poate fi de durată dacă partenerul ştie să menţină interesul Berbecului.

2. Taur

Cei mai potriviţi parteneri pentru Taur sunt Racul, Fecioara, Capricornul sau Peştii. Taurul dă tot ce are mai bun într-o relaţie, aşa că aşteaptă acelaşi lucru înapoi de la partener. Se căsătoresc rapid şi divorţează la fel de repede pentru că sunt mereu în căutare de senzaţii noi.

3. Rac

Partenerul ideal al unui Rac este din zodia Taur, Fecioară, Scorpion sau Peşti. Se simt confortabil cu semnele de Apă şi Pământ pentru că sunt cu toţii oameni guvernaţi de emoţii.

4.. Gemeni

Femeile Gemeni sunt atrase de bărbaţii din zodia Vărsător, Balanţă, Leu sau Berbec. Sunt pline de viaţă şi dornice de experienţe noi, aşa că se vor înţelege mereu excelent cu semnele de Foc.

5. Leu

Leii sunt foarte compatibili cu Berbecii, Gemenii, Balanţele şi Săgetătorii. Leul este unul dintre cele mai reprezentative zodii de Foc şi nu se teme să formeze perechi cu oricare alt semn zodiacal.

6. Fecioară

Partenerii ideali pentru Fecioare sunt Taurii, Racii, Scorpionii sau Capricornii. Fecioarele au o atitudine extrem de raţională faţă de dragoste şi au nevoie de parteneri devotaţi.

Citeşte şi: Top 3 cele mai sexy femei în pat. Zodia Berbec este pasiunea întruchipată

7. Balanţă

Balanţele formează parteneri excelenţi cu Gemeni, Leu, Săgetător sau Vărsător. Încearcă să păstreze armonia în relaţie, sunt flexibili şi au simţul umorului. Sunt foarte compatibile cu semnele de Aer.

8. Scorpion

Partenerii ideali pentru femeia Scorpion sunt Racii, Fecioarele, Capricornii sau Peştii. Scorpionul este unul dintre semnele cele mai tulburătoare din punct de vedere emoţional. Se înţelege cel mai bine cu semnele de Apă, cum ar fi Peştii.

9. Săgetător

Formează cupluri ideale cu cei din zodia Berbec, Leu, Balanţă sau Vărsător. Sunt oameni extrem de oneşti, care spun lucrurilor pe faţă şi interacţionează foarte bine cu semnele de Aer.

Citeşte şi: 3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste

10. Capricorn

Cei mai indicaţi parteneri pentru Capricorni sunt Taurul, Fecioara, Scorpionul şi Peştii. Sunt persoane extrem de disciplinate şi se gândesc întotdeauna mult înainte să ia o decizie. Unii Capricorni pot fi duri sau pesimişti.

11. Vărsător

Vărsătorii au relaţii excelente cu Berbecii, Gemenii, Balanţă şi Săgetători. Semnul acesta este asociat adesea cu creativitate şi cu dorinţă de a se dezvolta pe plan intelectual.

12. Peşti

Cei mai buni parteneri pentru Peşti sunt Taurii, Racii, Scorpionii şi Capricornii. Peştii se prefec de minune să combine visarea cu raţionalul. Învaţă de la Tauri şi Fecioare să se bucure de lucrurile mărunte şi să fie mai relaxaţi în general.

Sursa: a1.roRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg