Dacă nu ai trecut prin cele 7 etape, nu este dragoste adevărată

1 73547 original jpg jpeg

În cazul în care nu ai experimentat aceste 7 etape, nu este cu adevărat dragoste. Romantismul este la fel de vechi ca timpul în sine, şi a fost multă vreme considerat filosofia poeţilor.

În timp ce persoana de care ne îndrăgostim ne face să sfidăm orice raţiune sau logică,pentru cei din jur aceasta nu provoacă niciun fel de emoţie. Deci care e treaba cu dragostea? Aici sunt cele şapte stadii ale iubirii pe care suntem susceptibili să  le experimentăm pe măsură ce se el devine EL.

1. Iniţierea

Inceputul este momentul în care cineva începe să-şi facă loc în viaţa ta. Ar putea fi cineva cunoscut de ani de zile sau cineva întâlnit cu doar câteva ore în urmă,dar pe care începi să îl vezi cu alţi ochi. Felicitări! Ai început prima etapă în procesul de îndrăgostire.

2. Gândirea intruzivă

Etapa următoare are loc atunci când gânduri tale se îndreaptă mereu spre el. Reiei fragmente din conversaţie,îţi aminteşti exact cu ce era îmbrăcat sau cum ţi-a zâmbit,iar fiecare întâlnire,planificată sau întâmplătoare,este un adevărat eveniment… plăcut. Aproximativ 85% din timp îl petreci gândindu-te la el,deşi viaţa îşi urmează cursul firesc.

3. Cristalizarea

Această etapă presupune că deja începi să vezi şi ce este greşit în relaţie şi ce defecte are el,şi nu o mai percepi ca pe o poveste ideală. Cu toate astea,ajungi să te gândeşti şi la defecte tot ca la ceva fermecător.

Citeşte şi:Gesturi evidente că vrea să facă sex cu tine

4. Dorinţă,speranţă şi incertitudine

Dorinţa,speranţa şi incertitudinea merg mână în mână cu cristalizarea. Acum,că ai o imagine clară despre cine este iubitul tău,eşti copleşită de dorinţa de a avea o relaţie de durată cu el. În această etapă te bucură fiecare semn de iubire şi te duce pe culmile disperării fiecare mică ceartă.

5. Hipomania

La un moment dat,veţi începe probabil să experimentaţi ceea ce oamenii de ştiinţă numesc hipomanie-o stare permanentă de euforie sau iritabilitate. Este senzaţia aceea de fluturi în stomac,când nu mai ai chef nici să mănânci,când tremuri sau transpiri numai cât se apropie de tine.  

Citeşte şi:5 moduri în care poţi să îl exciţi fără să îl atingi

6. Gelozia şi motivaţie

Cei care au ajuns până aici au o motivaţie puternică să câştige dragostea partenerului,în timp ce experimentează gelozie pentru fiecare gest care trădează dorinţacuiva de a-i câştiga atenţia. Teama de respingere şi un sentiment copleşitor de dor tind să apară în acest moment,de asemenea.

7. Neajutorare

La un moment dat,sentimentele tale intense te vor face să te simţi neputincioasă. S-ar putea să fii deznădăjduită,la început. Acum pragmatismul şi logica preiau uşor-uşor frâiele. Dacă merge,merge,dacă nu,asta este.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg