De aniversarea căsătoriei, spune-i soțului „Te iubesc” printr-un cadou bine ales

Se apropie aniversarea căsătoriei și nu știi ce cadou să alegi pentru soțul tău? Poți să te rezumi la un cadou comun, care nu transmite nimic, sau poți marca aniversarea căsătoriei printr-un dar de suflet, ce arată cât de mult îl prețuiești.

image

Am ales pentru tine câteva idei de cadouri cu adevărat inspirate. Nu va fi o simplă cheltuială, ci o investiție - în relația voastră, în mulțumirea lui și în viitorul vostru fericit. Citește și inspiră-te, apoi alege în funcție de personalitatea și de stilul său:

O călătorie sau croazieră spre destinația sa preferată

Călătoriile creează amintiri pentru toată viața! Evaluează-ți bugetul și ia în considerare posibilitatea unei croaziere sau măcar a unui zbor către destinația preferată a soțului. Mergi la sigur astfel, în loc să va aventurați într-o nouă locație. Într-o destinație pe care deja o cunoaște și o apreciază, vă veți simți amândoi relaxați și binedispuși, fără surpriza imprevizibilului.

Nu uita, scopul este răsfățul și tihna!

Un lănțișor prețios, ce nu își va pierde din valoare

Nu sunteți genul călător? Optează pentru răsfățul prin accesorii. Nimic mai potrivit ca aurul, care își păstrează valoarea în timp și poate fi considerat chiar o investiție. Cel mai potrivit este să alegi un lant de aur barbati, lucrat cu profesionalism și migală. Cumpără de la o firmă ce îți poate oferi un certificat de autenticitate și care asigură reparații oricând este nevoie. 

Lănțișoarele din aur de 14K pot avea prețuri chiar sub 600 RON, în funcție de modelul ales și, bineînțeles, de gramaj, dar există și reduceri frecvente în magazinele specializate.

Jocuri cu întrebări pentru cupluri

Indiferent că ați petrecut 2 sau 20 de ani împreună, jocurile cu întrebări pentru cupluri reușesc mereu să vă reîndrăgostească unul de altul. Ai de unde alege, opțiunile sunt multe și foarte diverse, de la cele mai serioase, prin care să vă redescoperiți, la cele mai jucăușe și chiar cu tentă sexuală. 

Veți petrece clipe minunate jucându-vă astfel și vă veți cunoaște mult mai bine. Dacă simți că flacăra a mai pălit și nu mai este totul ca la început, mizează pe un astfel de joc. 

Un abonament la brandul de cafea favorit

Ce-ar fi să alegi un cadou ce presupune o cheltuială eșalonată și o plăcere continuă? Dacă soțul este băutor de cafea sau de ceai, fă un abonament la brandul preferat, astfel ca acesta să primească doza cuvenită lună de lună timp de un an, să zicem.

Tocător personalizat

Aici ai nevoie de o firmă care gravează în lemn sau de un meșter iscusit și talentat. Este o idee minunată dacă partenerul de viață este pasionat de gătit (sau chiar și dacă doar contribuie ocazional).

Alege un tocător din lemn pe care să gravezi un mesaj - poate fi numele său, alături de o titulatură care este motiv de mândrie. Poate că este expert în clătite sau regele grătarului ori face tocănițe delicioase.

Un asemenea dar rămâne în casă și este folosit zilnic cu plăcere, spre satisfacția ambilor parteneri. Îl veți folosi cu același drag și după ani de zile.

O jachetă de designer

Este timpul să dai mai mult decât ai da în mod normal pe o haină. Și va merita! Alege o jachetă de firmă sau o creație a unui designer. Indiferent de vârsta soțului tău, dacă este preocupat de imaginea sa, va aprecia un astfel de cadou.

Asigură-te că haina este într-o culoare preferată și că este purtabilă (așadar, nu ceva extravagant și intimidant).

Pijamale de lux

Rămânem în zona hainelor și îți propunem un set de pijamale bărbătești deosebite. Nu este nevoie să apelezi iar la designeri, este suficient să optezi pentru un material luxos, confortabil și plăcut.

Știm cu toții că bărbații, de regulă, nu acordă importanță prea multă hainelor în care dorm. Răsfață-l pe al tău oferindu-i senzația unui material luxos și plăcut. Va aprecia noua experiență.

Scopul aniversării căsătoriei este să va apropie și să vă reaprindă dragostea, iar scopul darului aniversar este să îți arăți prețuirea față de partener. Nu cheltui pe ceva ce dispare imediat, cum ar fi o cină scumpă sau băuturi fine de lux. Alege, în schimb, să oferi în primul rând o experiență și impresii pe termen lung, care vă vor face să zâmbiți și după trecerea anilor.

Sursa foto: Shutterstock