E oficial! S-a descoperit cea mai bună oră pentru sex

Ştii care este cea mai potrivită oră pentru sex? Ei bine, nu este vorba despre o oră târzie în noapte, dar nici despre toiul zilei. Cercetătorii britanici au studiat şi această problemă şi au descoperit că ora 5.48 dimineaţa este ideală dacă vrei să atingi punctul maxim al plăcerii.
Cum au putut afla atât de precis acest lucru,doar savanţii britanici pot răspunde. Cert este că sunt aproape siguri că 5.48 dimineaţa,când nici nu se ivesc zorii zilei,este ora ideală pentru făcut sex cu iubitul.
Oamenii de ştiinţă vin şi ei să confirme această concluzie şi spun că,din analizele lor amănunţite,nivelul de testosteron din corp,atât la bărbat cât şi la femeie,este cel mai mare dimineaţa. Deci este o oră potrivită pentru a face dragoste.
Nivelul de energie este ridicat la ambii parteneri,iar mental,aceştia sunt cel mai puţin afectaţi de grijile cotidiene,deci această oră este cea mai potrivită pentrru activităţi intime,este de părere şi sexologul Geraldine Myers.
Cea mai bună oră pentru sex:la 5.48 ai mai multe şanse să ai orgasm
Oamenii de ştiinţă s-au pus de acord,după ce au analizat şi alte studii în domeniu,că această oră din zi nu doar că este cea mai potrivită pentru a face sexşi a te detensiona,ci este una ideală dacă îţi doreşti orgasmeintense cum nu ai mai avut.
O cercetare ale cărei rezultate au fost publicate recent în Jurnalul Medical Britanic a scos la iveală că razele soarelui ridică nivelul de testosteron,datorită acţiunii de stimulare a hipotalamusului,acea parte din creier responsabilă cu activitatea hormonilor în corp.
Experţii adaugă că ceasul nostru biologic influenţează ritmul circadian care guvernează starea de spirit şi nivelul de energie.
Înainte ca un bărbat să deschidă ochii dimineaţa,în corp nivelul de testosteroncreşte rapid şi constant până la 50%,iar această este cea mai mare creştere care are loc în timpul zilei.
„Aceste creşteri ale nivelului de testosteron semnifică faptul că un bărbat se poate trezi de două-trei ori pe săptămână cu erecţie“,spune neuro-endocrinologul britanic Ashley Grossman.