Ingrediente de bază pentru o partidă de sex memorabilă

1 79056 original jpg jpeg

Fluturii din stomac au trecut, dar voi aţi rămas împreună. Ce drăguţ! Viaţa voastră amoroasă pare că s-a prins, cumva, între nişte paradigme din care nu mai ieşiţi, cu care vă simţiţi confortabil sau care vă fac să vă simţiţi în siguranţă. Nimic rău în asta! Totuşi, rutina partidelor de sex poate fi adusă la un nou nivel. Nu vă mai plictisiţi, e amuzant şi, în plus, retrezeşte interesul unuia faţă de celălalt. Ia să vedem ce fac alte cupluri ca să-şi mai adauge nişte condimente la viaţa sexuală.

A.A. şi R. sunt împreună de 20 de ani. Pentru ei, sexul nu mai e demult o chestie mişto. Fiecare dintre ei preferă altceva în loc de sex. O carte, un film, să stai confortabil pe canapea cu o pungă de snacks-uri nesănătoase în mână... Şi totuşi, A. are un as în mânecă pe care ştie când şi cum să-l folosească: „Când am chef de sex şi soţul meu se uită întruna la televizor, îl provoc la o partidă de ping-pong. Întindem masa, punem fileul, ne luăm paletele şi... dintr-una-ntr-alta, ajungem la sex. Ping-pong-ul are în el ceva extrem de sexual... nu ştiu de ce“, mărturiseşte A.

B.Nici ping-pong-ul, nici lumânările parfumate nu sunt de natură s-l scoată pe G. dintr-ale lui, aşa că V. are la îndemână ceva ce ştie că nu poate fi refuzat de nici un bărbat – lenjerie sexy. „Când mă vede, le lasă pe toate şi se aruncă pe mine ca un balaur. Îmi place asta. Doar nu degeaba stau atâta timp în magazinele de profil!“.

C.Pentru D., cel mai incitant e să citească în timp ce. Da, cu voce tare! 

D.O. şi C. sunt nişte tipi foarte spontani. Dacă O. se dezbracă în mijlocul bucătăriei, în mijlocul zilei (ok, să zicem că e sâmbătă!) C. nu mai vrea nimic altceva decât s-o posede sălbatic pe masa din bucătărie. Neigienic, neigienic, dar spontan, na!

E.E. şi F. se excită dacă vorbesc despre sex toată ziua. Adică ea la jobul ei şi el la jobul lui, îşi trimit sms-uri despre ce-o să-i facă dac-o să-l prindă, da’, lasă că şi el ei, o să vadă ea. Aşteptarea e excitantă în sine, aşa că, atunci când se văd, bam!

F.Bine, ne înroşim s-o spunem, dar totuşi o facem. Pentru anumite cupluri, un sex oral pe canapea e tot ce le trebuie şi pe urmă, la culcare. 

G.R. şi L. şi-au cumpărat de la un sex-shop o sex-jucărie cu care se sex-joacă şi le sex-place foarte mult. Mai ies şi ei din rutină. Păi nu?

H.A. şi P. se pupă o oră pe canapea, în loc să sară unul pe altul. Asta-i face să se simtă ma tineri, iar aşteptarea, cum spuneam, e cel mai bun excitant.

I.I. şi E. au altceva în schimb. I. îşi pune pantofii ăia cu toc ai ei, şi spune doar atât lui E.: „vreau să-i ţin pe mine“. Lui E., asta i se pare puţin amuzant, dar lui I. asta i se pare sexy. Poţi să stai în calea fericirii omului?

Sursa foto: freedesignfile.com