Sexul, o bună metodă de testare a vederii

1 65042 original jpg jpeg

Deşi sună ciudat, cercetătorii au descoperit că sexul este o bună metodă de testare a vederii. Despre ce este vorba vei afla în cele ce urmează! Ştiai, desigur că, sexul reduce durerile de cap, te poate ajuta să slăbeşti câţiva centimetri în talie...

Mai mult,sexul te ajută să previi problemele de inimă (reduce cu aproape 50% riscul de atac de cord-endorfinele eliberate în timpul actului sexual reuşesc să acapareze nivelul mare de hormoni ai stresului),să scapi de insomnie (o partidă de sex relaxează muşchii) şi să creşti puterea imunitară a organismului (reduce cu mult incidenţa cancerului de prostată).

Ceea ce nu ştiai încă este că sexul poate fi o bună metodă de testare a vederii.

Iată ce dezvăluie cercetătorii!

"Am avut pacienţi care s-au plâns de probleme cu vederea după sex. La fel ca orice muşchi din corp, cei ai ochilor s-au relaxat şi au funcţionat la capacitatea lor reală, fără să fie forţaţi în mod conştient",spune medicul Arun Ghosh,specialist în cadrul Spitalului Spire Liverpool.

Astfel,sexul funcţionează asemeni picăturilor oftalmice care relaxează ochii şi îţi spun dacă ai sau nu nevoie de ochelari.