Legile atracţiei creează poveştile de iubire

1 77608 original jpg jpeg

Există mai multe lucruri care pot avea efect asupra percepţiilor oamenilor din jurul nostru. Nu este suficient doar aspectul fizic sau vocea, ci totul are legătură cu legea atracţiei. Iată care sunt factorii care determină atractivitatea faţă de o persoană de sex opus!

Vocea

Într-un sondaj, în care femeile au fost rugate să evalueze atractivitatea unor bărbaţi pe baza vocii înregistrate, ele i-au considerat atractivi pe bărbaţii cu voci joase. În schimb, bărbaţii iubesc vocile feminine puternice. Aşadar, vocea este unul dintre factorii care pot juca un rol în procesul de atragere a sexului opus.

Starea de spirit

Da, chiar şi stările mentale pot face o persoană să arate atractivă sau neatrăgătoare. Imaginează-ţi o persoană "X" care este întotdeauna fericită şi veselă, iar o altă persoană "Y" care este întotdeauna tristă, iritată şi frustrată. Cine este mai atractiv dintre cele două? Evident, ai alege persoana "X" pentru că o dispoziţie plină de bucurie face ca aspectul să fie mai atractiv.

Reputaţia

Reputaţia socială poate juca, de asemenea, un rol în legea atracţiei. Desigur, aceasta nu înseamnă că având o mulţime de prieteni şi contacte sociale îţi poate găsi un partener cu uşurinţă. Dar într-un fel, legăturile sociale şi conexiunile pot face o persoană să pară socială şi dinamică.

Încrederea în tine

Încrederea în tine poate fi atractivă. Când zâmbeşti cu încredere, menţii un contact vizual şi vorbeşti clar,  poţi fi considerată de cei din jur o persoană atractivă. Este frumos să fii deschisă, iar carisma poate juca uneori un rol major în a face o persoană irezistibilă.

Simţul umorului

Se crede că bărbaţii care au simţul umorului sunt persoane inteligente şi creative, bărbaţii drăguţi au şi ei punctele lor forte pentru femei. însă, bărbaţii sunt atraşi de femeile care răd la glumele lor. Ei îl consideră un semnal de receptivitate. De fapt, simţul umorului poate ajuta în relaţiile pe termen lung.

Aspectul fizic

Da, aspectul este foarte important pentru toată lumea. Caracteristicile fizice, cum sunt un corp proporţional, piele strălucitoare şi frumuseţe exterioară, sporesc atractivitatea bărbaţilor şi a femeilor. Toţi suntem în căutarea unei persoane după preferinţele pe care le avem deja formate, deşi nu recunoaştem asta.

Stilul

Chiar dacă ştim că nucleul intern al unei persoane are mai multă importanţă, ţinem foarte mult cont şi de aspectul exterior. O persoană care este elegantă, bine îmbrăcată şi curată tinde să arate mai atractivă. Nu trebuie să uităm că prima impresie contează foarte mult în orice relaţie.

Limbajul corporal

Mai mult decât hainele şi aspectul fizic, limbajul corpului te poate face să arăţi mai atractivă. Contează foarte mult modul în care îţi mişti corpul, felul în care stai sau vorbeşti despre alţii şi despre tine. Subconştientul unei persoane de sex opus poate citi totul despre tine din limbajul trupului şi postură.

Legea atracţiei

Atracţia aduce doar doi oameni într-o relaţie, dar ea nu poate consolida legăturile. Ea te ajută să faci primul pas, restul depinde de tine. După aceea, alţi factori, cum sunt dragostea, compatibilitatea şi înţelegerea, trebuie să formeze relaţia. Aşadar, atracţia este ca şi cireaşa de pe tort.

Credit foto: www.needingsigns.tk