Te-ai despărțit de un narcisist? La ce să te aștepți din partea lui

Poate că nu este o experiență ușoară, însă despărțirea de un narcisist este necesară pentru a-ți proteja propria sănătate mintală. Iată cum poate să reacționeze o astfel de persoană când află că este părăsită!

image

Viața alături de un narcisist nu este ușoară! În spatele imaginii sale, de om călduros, un narcisist are mult orgoliu și o stimă de sine crescută. 

Într-o relație, narcisistul dorește să-l controleze și să-l domine pe partener. El poate lua decizii fără să țină cont de opinia celuilalt. De asemenea, un narcisist poate să se folosească de partener pentru a-și atinge propriile scopuri, fără să aibă remușcări sau vinovății. 

În general, relația cu un narcisist este plină de conflicte, deoarece o astfel de persoană are dificultăți în a accepta criticile. Reține că narcisiștii observă slăbiciunile oamenilor și le folosesc în beneficiul lor! Prin urmare, dacă ai constatat că partenerului tău de viață i se potrivesc aceste trăsături și ai luat decizia de a opri relația, este necesar să te pregătești pentru reacțiile pe care le poate avea. 

Cum reacționează un narcisist când află că este părăsit 

Citește și: Așa recunoști din prima un narcisist! Ce trăsătură îi dă de gol

În primul rând, un narcisist o să te împiedice să-l părăsești. O să te facă să te simți vinovată pentru că ai luat decizia de a te despărți de el - îți poate spune că i-ai provocat durere și că nu ai ținut cont de lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru tine. Un narcisist nu o face pentru că își iubește partenerul, ci pentru a-i arăta că nu merită să fie părăsit.

În al doilea rând, sunt șanse mari să îți promită că se va schimba. Un narcisist o să îți spună că va încerca să te facă fericită, însă, odată ce o să simtă că ai din nou încredere în el, va acționa la fel ca înainte. 

Citește și: Cel mai narcisist semn zodiacal. Este mândru și face orice pentru a avea succes 

De asemenea, în urma despărțirii, ar putea pretinde că este bolnav sau că i s-a întâmplat ceva grav, doar ca să te facă să te simți prost pentru decizia pe care ai luat-o. Are mult orgoliu, de aceea, simte nevoia să se facă auzit și văzut de fostul partener.

Tototdată, din cauza orgoliului, va încerca să îți strice reputația. Poate să inventeze un alt motiv al despărțirii și să te facă să pari vinovată în ochii celorlalți. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg
Cadou neinspirat jpg
Depresia post nuntă jpg
despartire jpg
Metoda de somn scandinava  Sursa foto shutterstock 1720357990 jpg
 studiu, cupluri fericite, kilograme in plus jpg
La ce simptome sa te astepti dupa ce renunti la anticonceptionale  Sursa foto shutterstock 174196151 jpg
cuplu jpg
Alimente care reaprind focul pasiunii in cuplu  Sursa foto shutterstock 532780828 jpg
Top cinci cauze frecvente ale unui divort  Sursa foto Pixabay png
Obiceiul secret al cuplurilor rezistente  Sursa foto Pixabay jpg
dragoste jpg
toff ro@clickpentrufemei ro jpg
divort jpg
sarut jpg
probleme aparute in cuplu jpg
pepene  jpg