Te pregătești de pasul cel mare? PATRU lucruri pe care să le ai în vedere, înainte de a-ți cere partenera în căsătorie

Căsătoria reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente pe care un cuplu le poate trăi.

image

Mai specială, însă, poate fi cerea în căsătorie, iar dacă o faci corect și din suflet, poate rămâne o amintire extrem de frumoasă în sufletul persoanei dragi. Înainte să faci pasul cel mare și să îți ceri partenera în căsătorie, trebuie să ai în vedere mai multe lucruri.

Iată la ce trebuie să fii atent, înainte de a-ți cere partenera de soție

  • Odată ce te-ai decis că este momentul să faci pasul cel mare și să îți ceri în căsătorie partenera, trebuie să îți iei puțin timp și să faci un mic research pe internet, pentru a vedea ce tipuri de bijuterii i s-ar potrivi persoanei din viața ta. Un astfel de gest implică multă răbdare, pentru a găsi inelul perfect. Cu pietricele mici sau mari, din aur sau alt metal prețios, de diferite dimensiuni sau forme, cu siguranță vei găsi cea mai bună variantă. În acest sens, dacă simți că este momentul să o ceri de soție, atunci poți opta pentru achiziționarea unui inel de logodnă de la bb-shop.ro. Există o multitudine dintre care poți alege și, mai mult decât atât, din diferite materiale și dimensiuni.
  • Dacă vrei ca momentul să fie unic și să rămână întipărit în inima partenerei, nu uita că este important să creezi un cadru romantic. Poți da „lovitura” dacă zona în care o vei cere în căsătorie este pur și simplu înconjurată de florile ei preferate. Trandafiri, margarete, hortensia sau bujorii pot crea un tablou de vis. În plus, poți alege să amplasezi și câteva lumânări aprinse, dacă te-ai gândit să faci pasul cel mare seara.
  • Înainte de a achiziționa florile, trebuie să iei în considerare, însă, locul unde va avea loc cererea în căsătorie. Acasă, într-un local privat sau pur și simplu în public, în oricare dintre locațiile acestea trebuie să găsești sau să creezi cel mai frumos cadru pe care să-l țină minte pentru totdeauna. În plus, dacă ai emoții extrem de mari și nu vrei să fii singur, atunci când o vei cere de soție, poți dezvălui planul tău familiei și celor apropiați, pentru a-ți fi alături. De asemenea este important ca momentul să fie ținut secret față de viitoarea mireasă și asigură-te că nimic nu te va da de gol!
  • Un ultim aspect de care ai putea ține cont este imortalizarea momentului. Pentru a vă aduce aminte, cu drag, peste ani de această perioadă și pentru a nu uita niciodată reacția celei care îți va deveni soție, ai putea alege un fotograf profesionist care să vă facă poze, în momentele cheie ale întâlnirii.

Locul și momentul potrivit joacă un rol important pentru ambii parteneri. Odată ce ai decis spațiul unde va avea loc surpriza aceasta, dar și inelul de logodnă pe care îl vei dărui, trebuie să ai încredere în tine și în ceea ce simți și să duci până la capăt planul. Totodată, nu uita că la un asemenea moment puteți ciocni și câte un pahar cu șampanie și apoi să sărbătoriți acest eveniment frumos din viețile voastre.

Sursă foto: Pexels.com



Recente

Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg