Factorii care cresc încrederea în relaţie

1 80666 original jpg jpeg

Încrederea este esenţială în orice tip de relaţie, mai ales în cea de cuplu. Obţinerea încrederii nu este chiar atât de dificilă; ea se învârte în jurul unor factori de care trebuie să ţii cont atunci când intri într-o nouă relaţie, şi anume:

Comunică deschis

Comunicarea ajută la înţelegerea celeilalte persoane. Ea trebuie să fie fructoasă şi cu rezultatul evoluţiei de încredere reciproc. Lasă partenerul să te cunoască din afară şi discutaţi de fiecare dată când aveţi o problemă.

Iartă-i pe cei care greşesc

Nimeni nu îţi spune acest lucru, dar trebuie să ştii că acesta este un factir important care ajută la construirea increderii în cuplu. În general, se întâmplă să greşeştu, dar a duce problema la extrem nu este o modalitate reală de a face faţă situaţiei. Iartă-i pe cei care greşesc şi discutaţi.

Sprijină acţiunile partenerul

Arată-i că îl sprijini în tot ce face. Acest aspect ajută la construirea unei legături care nu se rupe uşor. Încrederea se dezvoltă atunci când partenerii îşi acordă sprijin reciproc.

Împărtăşeşte-i secrete

Partenerul tău nu trebuie să aibă îndoieli asupra integrităţii. Împărtăşeşte-ţi secretele cu el şi preţuieşte încrederea pe care ţi-o acordă. Acesta este un aspect important într-o relaţie, pe care trebuie să-l respecţi.

Nu-ţi încălca promisiunile

Nu promite niciodată un lucru pe care nu-l poţi face. Menţinerea promisiunilor mici trebuie să fie importantă pentru tine, dar şi pentru el. Încălcarea promisiunilor poate duce la scăderea nivelului de încredere pe care partenerul tău îl are faţă de tine, şi invers.

Fii sinceră cu partenerul tău

Sinceritatea este foarte importantă într-o relaţie. Nu trebuie să vă minţiţi şi nici să ascundeţi lucruri unul de celălalt. În plus, sinceritatea este o parte a încrederii, care vă ajută să trăiţi confortabil unul cu celălalt.

Fii deschisă la critică

Nu te supăra când primeşti feedback de la partenerul tău. În astfel de conversaţii se construieşte încrederea. Ascultă-le bine. Acţionează ţinând cont şi de ce ţi-a spus el, pentru că aceşti factori mici dar semnificativi creează un impact imens şi permit să vă dezvoltaţi în relaţie, construind încredere. Aşadar, încrederea este, fără îndoială, o parte esenţială a oricărei relaţii de durată.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg