Motivele surprinzătoare pentru care un bărbat înşală

1 80116 original jpg jpeg

În zilele noastre, e atât de uşor să îţi faci o nouă relaţie, încât ai putea să înşeli şi cu ochii închişi. Asta dacă trădarea îţi stă în caracter. Se pare că bărbaţii sunt mai predispuşi să înşele faţă de femei, deoarece sunt mult mai atraşi din punct de vedere sexual. Partea tristă a poveştii este că, de multe ori, femeia nici măcar nu îşi dă seama când iubitul ei o înşală. Totuşi, există câteva motive care îi dau de gol pe bărbaţii de tip Casanova. Află care sunt acestea!

Nu mai aveţi subiecte de discuţie

Dacă la începutul relaţiei vorbeaţi până dimineaţa şi nu vă mai săturaţi unul de celălalt, iar acum pur şi simplu nu mai ştiţi despre ce să vorbiţi şi nici prea mult chef nu mai aveţi, este clar că relaţia voastră trece printr-o încercare. Din acest motiv, bărbatul, uşor imatur din fire, se poate simţi neînţeles şi va căuta să îşi găsească o altă parteneră, care să îi satisfacă plăcerea de a conversa. Lipsa comunicării poate distruge un cuplu din ambele sensuri.

Cariera este prioritară

De câte ori nu ai mai auzit că nu e bine să amesteci viaţa amoroasă cu cea profesională? Asta pentru că cele două planuri se pot suprapune în aşa fel încât unul să primeze. Dacă partenerul tău este mult prea focusat pe carieră şi evită să îşi mai petreacă timpul cu tine, înseamnă că e foarte posibil să îşi fi găsit pe altcineva chiar la locul de muncă. Mai mult, dacă nu îţi oferă nicio perspectivă de viitor, este clar că nu îşi doreşte să aveţi o relaţie serioasă.

Nu se mai simte atras fizic

Pe măsură ce timpul trece, un bărbat poate să se simtă mai puţin atras de femeia de lângă el, pe motiv că nu mai este la fel de tânără sau şi-a pierdut din strălucire. Majoritatea bărbaţilor care înşală invocă acest pretext ieftin, că femeia nu mai are grijă de felul în care arată, doar pentru a-şi găsi o scuză de a fi cu cineva mai tânăr. Dacă observi că îţi face reproşuri pe această temă, este mai mult decât evident că o schimbare s-a produs în viaţa lui.

Se simte singur

După ce trec pragul de 30 de ani, bărbaţii încep să se simtă tot mai singuri în relaţie, mai ales dacă îşi pierd interesul faţă de persoana iubită. Nu spune nimeni că rutina distruge orice cuplu, ci doar pe acelea care nu ştiu să îi facă faţă şi cum să reaprindă flacăra pasiunii. Mulţi dintre bărbaţi aleg să îşi înşele femeia pentru că nu au curajul să îi comunice direct faptul că sentimentele s-au schimbat şi că nu se mai simt împliniţi. Alţii înşală pentru că nu vor să piardă ce au acasă, dar nici nu ar renunţa la oportunitatea de a fi cu o femeie nouă. Din punct de vedere psihologic, noutatea îi atrage cel mai mult pe bărbaţii duali.