Ce îţi aduce anul Câinelui de Pământ

1 79644 original jpg jpeg

Noul an chinezesc va începe pe 16 februarie şi se va afla sub influenţa Câinelui de Pământ. Anul va aduce cu sine numeroase schimbări pentru aproape toate zodiile, iar accentul se va pune pe evoluţie şi răbdare.

Şobolan (1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

BANI: Ambiţiile tale sunt foarte mari, la fel şi planurile. Din februarie, vei începe să munceşti mai mult pentru carieră şi vei fi mai economă. În prima jumătate a anului, nu te aşteaptă cheltuieli foarte mari, însă trebuie să ai grijă la cum gestionezi fiecare leu pe care îl câştigi. Trebuie să fii foarte chibzuită, asta dacă nu vrei să te îndatorezi mai mult decât poţi duce. DRAGOSTE: Anul Câinelui de Pământ va fi unul destul de tumultuos pentru tine. S-ar putea să te desparţi şi să te împaci cu acelaşi partener de câteva ori, lucru pe care la început îl vei lua ca pe o glumă, iar apoi îţi vei da seama că totul a fost serios. Păstrează-ţi mintea limpede, dacă nu vrei să cazi sub vraja unui personaj îndoielnic. SĂNĂTATE: Vei avea bătăi de cap în primele luni ale anului, deoarece unele afecţiuni pulmonare din trecut s-ar putea agrava. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi să te tratezi corespunzător. Renunţă la sfaturile unor prieteni, care insistă să te trateze după ureche. Du-te la doctor!

Bivol (1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Plănuieşti câteva investiţii care să îţi aducă venituri suplimentare. Totuşi, anul Câinelui de Pământ nu este cel mai bun pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Poate ar trebui să apelezi şi la sfatul unor profesionişti, înainte de a lua o decizie. Dacă încă nu eşti hotărâtă să investeşti, poate ar fi mai bine să economiseşti banii, căci nu se ştie când vei avea nevoie de ei.

Nu eşti genul de persoană care să stea singură prea mult timp, mai ales acum, când anul Câinelui de Pământ ţi-a pregătit o surpriză de proporţii. Mai devreme sau mai târziu, îţi vei găsi alesul inimii, cu care te vei înţelege de minune încă din prima clipă. Cele mai mari şanse de a-l întâlni sunt în vară.

La capitolul acesta, trebuie să ai un regim de viaţă echilibrat, căci anul Câinelui este unul destul de solicitant. Va trebui să ai grijă la modul în care te odihneşti şi să îţi revizuieşti planul alimentar. Ar fi perfect să renunţi la câteva din alimentele nesănătoase pe care obişnuieşti să le consumi.

Tigru (1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Apar noi oportunităţi în carieră, cărora nu este indicat să le dai cu piciorul. Încearcă să fii cât mai prezentabilă şi mai competentă, pentru a reuşi să îţi învingi rivalii. Nu uita că succesul se obţine prin multă muncă şi pasiune, dar, în acelaşi timp, e nevoie de răbdare pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

Dacă anul trecut nu a fost unul prielnic pentru tine, acum ai posibilitatea să evoluezi pe plan sentimental. E posibil să îţi oficializezi relaţia şi să fii dispusă să îţi asumi mai multe responsabilităţi. De asemenea, pentru ca viaţa amoroasă să intre pe făgaş mulţumitor, încearcă să fii mai deschisă comunicării.

Există mai multe probleme de sănătate care te chinuie de ceva vreme, însă nu îţi place să te plângi celorlalţi. Preferi să suferi în tăcere şi nici nu vrei să mergi la medic. Ţine minte că nu este normal să te complaci în această situaţie şi să iei calmante după ureche, ca să te simţi mai bine.

Iepure (1963, 1975, 1987, 1998, 2011)

În general, perspectivele sunt pozitive, cu toate că vor exista şi perioade tensionante, generate de un conflict referitor la bani. Poate ai impresia că ai dreptate, însă trebuie să fii mai atentă la persoanele cu care intri în contact şi la modul în care li te adresezi. Anul Câinelui de Pământ te va îndemna să fii mai generoasă şi mai tolerantă.

Dacă eşti într-o relaţie de multă vreme, există posibilitatea ca tu şi partenerul să faceţi următorul pas. Totuşi, acest lucru se va întâmpla numai dacă veţi reuşi să vă păstraţi intensitatea relaţiei de la început. Altfel, totul se poate termina brusc, fără prea multe explicaţii.

Dacă până acum nu ţi-ai făcut griji la capitolul sănătate, s-ar putea ca, din primăvară, să dezvolţi o sensibilitate la un anumit organ. Poate fi vorba de ficat, pancreas sau chiar de inimă. Fii atentă la situaţiile stresante şi încearcă să te mai relaxezi din când în când. Nu ţi-ar strica o gură de aer proaspăt!

Dragon (1964, 1976, 1988, 1999, 2012)

În acest an, vei fi mult mai sigură pe tine şi îţi vei susţine punctul de vedere în toate circumstanţele. Te consideri originală, mai ales în domeniul profesional, de aceea ai pretenţia ca gusturile şi ideile tale să fie respectate atât de colegi, cât şi de superiori. Nu îţi place să faci compromisuri, mai ales când vine vorba de bani.

Ar fi bine să ai o atitudine mai împăciuitoare şi în relaţia de cuplu, nu doar să dictezi iar partenerul să ţi se subordoneze. Din toamnă, o altă persoană ar putea apărea brusc în viaţa ta, iar aceasta nu va avea cele mai bune intenţii. Va încerca să îţi distrugă relaţia!

În anul Câinelui de Pământ, vei fi protejată pe planul sănătăţii, aşa că nu ai de ce să îţi faci griji. Poate doar o serie de mici zgârieturi sau accidente casnice te vor lua prin surprindere. Concentrează-te la fiecare activitate pe care o faci acasă, mai ales dacă locuieşti singură.

Şarpe (1965, 1977, 1989, 2000, 2013)

Evoluţia ta personală va deveni extrem de vizibilă anul acesta. Vei descoperi lucruri noi, pasiuni care te vor ţine ocupată tot timpul şi îţi vor aduce şi venituri frumuşele. Spiritul tău de antreprenoriat te va scoate din impas, astfel că vei ajunge să ai satisfacţii mari pe plan financiar. Pur şi simplu, nici nu vei şti pe ce să îţi cheltuieşti banii.

De ceva vreme, îţi cauţi un partener care să te înţeleagă, să fie mulţumit de modul în care arăţi şi în care gândeşti şi să nu încerce, sub nicio formă, să te schimbe. Ei bine, căutarea ta va lua sfârşit abia prin toamnă, moment în care anul Câinelui de Pământ îţi va aduce tot ce e mai bun. Până atunci, îndreaptă-te spre meditaţie şi regăsirea sinelui.

O banală răceală s-ar putea să te ţină ţintuită la pat la sfârşitul lunii februarie. Protejează-te de frig şi include în alimentaţia ta cât mai multe fructe şi legume. Nu uita, o viaţă sănătoasă nu înseamnă numai să munceşti în fiecare zi.

Cal (1966, 1978, 1990, 2001, 2014)

Anul poate fi marcat de surprize importante. Va fi în interesul tău să acţionezi rapid la orice schimbare şi să demonstrezi că nimic nu te poate lua prin surprindere. Nu lăsa neprevăzutul să îţi afecteze mediul profesional. Arată că eşti competentă şi cea mai potrivită persoană pentru postul pe care îl ocupi, în aşa fel încât să primeşti şi o mărire de salariu.

Având în vedere configuraţiile astrale favorabile, e foarte posibil să îţi măreşti familia. Aşteaptă-te la venirea pe lume a unui copil sau la întoarcerea unei rude pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Partenerul tău îţi va acorda mai multă atenţie chiar de la începutul anului.

O veste tristă îţi poate afecta sistemul nervos, motiv pentru care cei din jurul tău trebuie să fie foarte atenţi la modul în care aleg subiectele de discuţie. Eşti o persoană nervoasă, care se aprinde repede şi nu suportă să discute despre ceea ce o întristează. Nu lăsa orice fapt să te afecteze.

Capră (1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Întotdeauna ţi-au plăcut banii, mai ales când aceştia provin din puţină muncă. Dacă ar fi după tine, ai prefera să munceşti puţin şi să câştigi enorm, lucru care se întâmplă din ce în ce mai greu în zilele noastre. Învaţă să te pregăteşti mai bine, altfel vei primi o mulţime de refuzuri din partea angajatorilor.

Iubeşti în secret şi nu ai curajul de a spune lucrurilor pe nume. Anul Câinelui de Pământ favorizează comunicarea pe toate planurile, aşa că nu mai aştepta şi cucereşte-l pe cel care ţi-a căzut cu tronc. Vei fi surprinsă de reacţia lui.

Fii mai atentă la sedentarism, căci acest lucru îţi poate afecta serios sănătatea. Dacă nu îţi place să faci sport, propune-ţi măcar să ţii o dietă şi să mergi pe jos. Rezultatele se vor vedea abia în vară.

Maimuţă (1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

În acest an, va trebui să depui eforturi susţinute pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Schimbări importante pot avea loc la serviciu, dacă nu ştii cum să te adaptezi situaţiilor ivite. S-ar putea chiar să îţi rişti postul, dacă vei avea o atitudine ostilă faţă de cei din jur. Nici familia nu te va ajuta cu bani, căci nu ştii cum să le vorbeşti.

Ai tendinţa să îţi suspectezi partenerul, iar anul acesta o vei face pe bună dreptate. S-ar putea să primeşti vestea unei infidelităţi, lucru care te va face să pui punct relaţiei. Deşi ai fi tentată să îţi petreci restul zilelor singură, o persoană nouă în viaţa ta te va face să te răzgândeşti.

Dacă până acum nu ai cunoscut ce înseamnă durerea, o banală migrenă te va face să îţi ieşi din ritm. Încearcă remedii pe bază de plante şi abia mai apoi analgezice, iar dacă starea ta de sănătate nu se ameliorează, poate ar fi mai bine să faci câteva investigaţii suplimentare.

Cocoş (1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Anul Câinelui de Pământ te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti relaţiile sociale, lucru care va fi de bun augur în privinţa parteneriatelor de afaceri pe care le vei putea dezvolta. Eşti o persoană creativă, care ştie cum să obţină profit, însă va trebui să îţi dedici tot timpul liber pentru activităţi din afara ariei profesionale.

Nu lua nicio decizie fără să îţi consulţi partenerul, căci poţi greşi iremediabil. Încercaţi să vă puneţi priorităţile în ordine şi să stabiliţi care sunt urgenţele şi ce mai poate fi amânat. Încearcă să fii mai afectuoasă cu cel drag, altfel s-ar putea îndepărta de tine. Chiar şi tu te vei îndepărta, dacă iubitul tău nu va şti cum să comunice.

Ai mare grijă dacă ţi-ai propus să călătoreşti anul acesta. Nu este unul tocmai favorabil, întrucât unele probleme de sănătate s-ar putea să apară exact când ţi-e lumea mai dragă. Există riscul unei intervenţii chirurgicale, de aceea trebuie să fii pregătită pentru orice.

Câine (1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Nu ai de ce să te plângi, deoarece norocul va fi de partea ta. Vei primi o sumă de bani cadou din partea unei persoane apropiate, pe care o vei cheltui în voie. Nu îţi imagina că e o avere, dar e un bun început de an. De asemenea, câştiguri substanţiale ar putea ajunge în mâinile tale dacă te înscrii la diverse competiţii şi jocuri de noroc.

Poate ai bani, dar nu ai cu cine să îi cheltuieşti. Ei bine, anul acesta nu este unul favorabil din punct de vedere amoros, mai ales că eşti o persoană destul de pretenţioasă, care nu îşi petrece timpul cu oricine. Nici măcar o şansă nu le vei da zecilor de admiratori.

Eşti o persoană sportivă, aşa că nu ai de ce să îţi faci prea multe griji în privinţa sănătăţii. Păstrează-ţi acest echilibru între a face sport şi a te odihni şi te vei bucura de rezultate. Eşti foarte rezistentă la efort.

Mistreţ (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Ai încercat să faci câteva economii încă de anul trecut, iar acum, nici nu a început bine anul, că deja vrei să cheltuieşti tot ce ai. Fii mai cumpătată în privinţa resurselor, mai ales dacă ţi-ai propus să mergi într-o binemeritată vacanţă. Nu uita că lucrurile bune nu pot avea loc fără sacrificiu.

Eşti îndrăgostită până peste cap şi vei continua să fii aşa şi în noul an chinezesc, însă trebuie să te convingi dacă partenerul actual este şi persoana potrivită, la care râvneşti de multă vreme.

Îţi place să ai grijă de sănătatea ta, însă nu poţi face acest lucru tot timpul. Învaţă să îţi controlezi fobiile şi axează-te pe sporturi care te relaxează, precum pilates sau yoga.



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg