Ce sport ar trebui să faci în funcţie de semnul tău zodiacal

1 68596 original jpg jpeg

Mişcarea în fiecare zi menţine corpul într-o formă maximă şi te ajută să ai o sănătate de fier. Astrologii spun că fiecărei zodii în parte i se potriveşte un anumit sport. Iată care este acela!

Berbec

Îţi place să faci orice formă de antrenament cardio pentru a te elibera de tensiune. Competitiv din fire,excelezi în provocările pe care le setezi pentru tine. Nu te opreşti până când nu vezi rezultatele dorite. Fii dedicat şi perseverent! Variază-ţi programul de exerciţii cu o serie de activităţi diferite,cum ar fi mersul cu bicicleta de anduranţă,cursuri de tenis sau participarea la un maraton.

Taur

Taurul tipic preferă un sport confortabil şi relaxat. Concentrează-te pe nevoile tale,şi nu pe cele ale apropiaţilor. Doar aşa vei reuşi! Exerciţiile fizice în aer liber îţ dau un sentiment de relaxare-o plimbare printr-un parc frumos,alergatul,tenisul sunt o alegere excelentă. Ascultă muzică în timp faci mişcare.

Gemeni

Exerciţiile fizice sunt o modalitate foarte bună de a-ţi păstra atât mintea,cât şi trupul în formă maximă. Pentru nativii născuţi sub această pecete astrologică sunt de ajutor programele de exerciţii de grup. Alergatul,badmintonul,voleiul se numără printre activităţile sportive care te ţin în mişcare şi te stimulează mental.

Rac

Semn de apă,Racul se simte cel mai bine în activităţi în care trebuie să interacţioneze cu ceilalţi şi să facă parte dintr-o echipă. Gimnastica de apă sau golful te ajută să te relaxezi  şi să-ţi calmezi nervii. Pentru a „linişti“ sufletul,include yoga şi pilates în programul tău.

Leu

Ţii foarte mult la felul în care arăţi şi din acest motiv eşti motivat să rămâi în formă,mai ales când primeşti complimente legate de aspectul fizic. Eşti o fire sociabilă şi vrei să fii bun în toate.  De aceea,o partidă de golf,înotul sau orice alt sport care te suprasolicită.,cum este kickboxingul,te menţine în formă şi-ţi dă încredere în forţele proprii. Eşti un lider înnăscut;creează-ţi propriul program.

Fecioară

Pui accentul pe detaliu şi eşti foarte meticulos,motiv pentru care iei foarte în serios orice sport de care te apuci. Un program intens în mişcări lente şi echilibrate,cum se întâmplă în pilates,yoga sau meditaţie sunt importante pentru a te linişti şi pentru a te ajuta să reflectezi asupra vieţii.

Scorpion

Extrem de ambiţios,orice formă de activitate obositoare,care te ajută să te relaxezi este un lucru bun pentru Scorpion. Astfel de sporturi îţi păstrează mintea şi corpul în formă maximă. Tu eşti cunoscut pentru că reuşeşti să realizezi tot ce-ti pui în minte. Fie alergi pe banda de alergare,fie boxezi,pentru tine aceastea sunt o provocare istovitoare. Dar,câtă vreme te doare,funcţionează pentru tine!

Săgetător

Îţi place să călătoreşti şi să faci şi mişcare în acelaşi timp. Orice  excursie pe care o faci este o destinaţie spirituală pentru tine,indiferent că urci pe munte sau în vârful unei piramide.  Îţi place să mergi pe jos în pas alert sau să te plimbi cu bicicleta.

Capricorn

Ai o minte puternică şi capacitatea de a-ţi asculta corpul. Ai un stil de viaţă alert,motiv pentru care ar trebui să-ţi faci programul în aşa fel încât să obţii un echilibru între muncă şi activităţişe fizice. Cel mai bine ar fi să începi un sport cu un antrenor sau să te alături unei săli de gimnastică.

Vărsător

Atunci când alţii ezită să încerce fel şi fel de sporturi,tu eşti acolo,pentru a le demonstra că ce e nou poate fi mult mai intens decât sporturile pe care le-ai tot încercat. Aleargă sau înscrie-te într-o clasă de arte marţiale.

Peşti

Fire sensibilă,te poţi simţi uneori descurajat când nu vezi rezultatele dorite. Peştii sunt în mod natural maleabili,sensibili şi foarte intuitivi. Prin urmare,îţi fac bine exerciţiile care implică activităţi intense;ele îţi fură din energie,mai degrabă decât din tensiune. Evită orice tip de sport care implică durere. Încearcă yoga,pilates,sporturi care implică mintea,spiritul şi trupul. Dar şi zumba,cursurile de dans sau lecţiile de salsa sunt distractive. Peştii iubesc,de asemenea,activităţile care implică apa;înot,gimnastică pe apă.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg