Top 6 cele mai posesive zodii într-o relaţie

1 64761 original jpg jpeg

Şi de această dată, astrele şi Planetele ne influenţează această laturã a personalităţii- pentru unii mai mult iar pentru alţii mai deloc.

Suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea,aşa că haideţi să vedem împreună care sunt cele mai posesive zodii într-o relaţie.

Leu

Nativul acestei zodii,de regulă,îşi doreşte să fie în centrul atenţiei,indiferent de câte sau de ce persoane este înconjurat-fie că este vorba de prieteni,familie sau chiar de persoana iubitã. Nu face abstracţie de la nimic şi-şi revendică rolul cel mai important indiferent de situaţie. Femeile sunt mult mai posesive decât bărbaţii şi mai rău este că sunt conştiente de această “calitate” a lor iar cu toate acestea,şi-o exploatează la maxim,până când îşi va aduce partenerul la extrema de a pune capăt relaţiei.

Taur

Un alt nativ puternic,ce cu greu îşi poate controla sau înfrâna această pornire. Într-o relaţie ei sunt cei care trebuie să ia toate deciziile iar ultimul cuvânt să le aparţină întocmai. Partenerul de viaţă va avea cu siguranţă nişte limite de la care nu va trebui niciodată să se abată iar o dată ce vor fi încălcate,vor reuşi să zdruncine cu totul viaţa Taurului,care credea că mentalitatea,măsurile şi regulile lui sunt cele mai bune.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg