Şi ei sunt pasionaţi de gătit

1 46840 original jpg jpeg

Vedete la cratiţă? Da, nu-i o glumă! Şi chiar le place! Iată ce preferinţe au şi cum se descurcă.

Ramona Bădescu, creativă în bucătărie

Ramona Bădescu se consideră foarte creativă în bucătărie şi este în stare să prepare orice,cu ce are în frigider. Îi dă gata pe italieni cu ţuică fiartă,varză cu carne şi mămăliguţă,mâncărurile noastre tradiţionale care îi impresionează pe gurmanzii din alte ţări.

Dar asta doar la ocazii speciale. Nu renunţă însă la dulceaţa de vişine şi la zacuscă,făcute după o reţetă de-a mamei sale. Crede că orice femeie ar trebui să ştie să gătească,chiar dacă nu-i nevoie s-o facă,pentru că acest lucru defineşte o gospodină.

Alexandru Arşinel şi arta improvizaţiei

Se mândreşte cu faptul că ştie să împrovizeze şi poate inventa soluţii pentru ca mâncarea să aibă un gust deosebit. Îi plac sosurile şi mirodeniile şi poate găti orice,de la o simplă salată de crudităţi până la gulaş sau ciorbe moldoveneşti,drese cu borş.

Pentru Arşinel, masa perfectă înseamnă în primul rând un ambient plăcut, adică „musafirii trebuie să-mi fie dragi, să avem o conversaţie relaxantă”. Cel mai important ingredient? Cu siguranţă, rafinamentul. Detaliile sunt mai puţin importante.

Rita Mureşan este atentă la detalii

Pentru Rita,secretul cinei perfecte stă în pregătirea atentă a mâncării şi în grija pentru fiecare detaliu. Prin urmare,muzica şi lumânările fac parte din atmosferă,iar mâncarea trebuie să fie impecabil prezentată.

Nu glumeşte când vine vorba despre gătit,căci are o diplomă de ajutor de bucătar,obţinută tocmai în Thailanda. Poate de aceea n-are nicio problemă când trebuie să pregătească cina pentru 15 invitaţi.

De altfel, face acest lucru frecvent, deşi preferă să gătească în special pentru fetiţele ei. Ceea ce şi face zilnic şi cu mare plăcere.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg