Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de muzică populară din România. Florin Vasilică are probleme de sănătate de câteva luni. În ultima perioadă, hernia lui de disc s-a agravat. A avut dureri cumplite care l-au trimis direct la medic.

Citeşte şi: Ce trebuie să ştii despre hernia de disc

Florin Vasilică are probleme de sănătate

  • „Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mişca, aveam ameţeli şi de-abia mă mai ţineam pe picioare. Am fost la medic şi mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale.
  • Am fost la un spital privat în Bucureşti unde am făcut tratament: infiltraţii cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut şedinţe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă.
  • Încerc să nu ajung la operaţie. Nucleoplastie se numeşte această intervenţie şi costă destul de mult. Mi-e puţin teamă, dar am auzit că recuperarea nu e atât de grea ca atunci când se realizează cu bisturiul. E mai delicată această intervenţie modernă”, a declarat Florin Vasilică, conform Cancan.

Florin Vasilică, diagnosticat cu hernie de disc

Fiul regretatului artist de muzică populară Liviu Vasilică încearcă să aibă grijă de el. A făcut tratamente cu ozon şi şedinţe de fizioterapie. Pentru că este în fază incipientă, Florin Vasilică are şanse să scape de hernia de disc fără operaţie.

Citeşte şi: Diferenţa dintre hernia de disc şi durerea de spate

  • „Am ceva probleme de sănătate, dar le ţinem sub control. Am dat de un medic foarte mult. Este un început de hernie de disc, dar este totul sub control. Sunt sub tratament şi reuşesc să fac faţă. A fost puţin mai greu în ultima perioadă, dar sunt bine acum. Când stăteam în maşină aveam dureri, dar acasă îmi treceau”, a declarat Florin Vasilică.