Gabriela Cristea le-a spus fanilor de pe Instagram că se află internată alături de Iris şi a postat o imagine în care apare obosită, cu cearcăne. Şi acela era doar începutul. La recomandarea medicilor, vedeta a rămas în continuare în spital, pentru a se asigura că starea fetiţei se va ameliora complet.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, apel la rugăciune pentru Cătălin Botezatu: ”Trece prin cele mai grele momente!”

"Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut. Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar. Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti... e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul", a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Vedeta a mai povestit cum a ajuns cu Iris la spital şi cât de mare a fost sperietura. 

"Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte", a declarat Gabriela Cristea, pentru sursa citată.