Vedeta revine la Antena Stars şi va modera “Like a star!”, un show în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 bãieţi), ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe o platformã social media.

Citeşte şi: Vacanţă de vis pentru Andreea Marin, în Grecia, alături de noul iubit. Cât de sexy e "Zâna" în costum de baie

Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred cã suntem cu toţii de acord cã platformele social media au devenit parte din viaţa noastrã. Trebuie sã recunosc cã viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit pãrinţi pentru a doua oarã, însã mã simt pregãtitã 100% sã revin pe piaţa media. Am toatã susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider cã experienţa mea în televiziune mã va ajuta atât pe mine, sã mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apãrea în casã, cât şi pe ei, pentru cã sunt hotãrâtã sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi sã se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept sã îl descoperim împreunã, cãci vã dau întâlnire zilnic!", a declarat gazda emisiunii.

Gabriela Cristea s-a căsătorit recent cu Tavi Clonda şi au împreună două fetiţe, pe Victoria Margot şi pe Iris. Petrecerea de nuntă a fost urmată şi botezul mezinei familiei, iar alături le-au fost cei mai apropiaţi prieteni, dar şi vedete celebre din România. 

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah