Cele mai superstiţioase zodii

1 82297 original jpg jpeg

Se spune că superstiţiile nu s-ar fi putut transmite încă din cele mai vechi timpuri dacă nu ar fi existat oameni care să creadă în ele. Din punct de vedere astrologic, există anumiţi nativi mai superstiţioşi din fire, pentru care vineri 13 este chiar o zi cu mult ghinion. Află dacă te numeri printre ele!

Berbec

Crezi că viaţa ta este asemănătoare cu o călătorie a unui erou, un fel de drum iniţiatic despre care ai convingeri foarte puternice. Când te gândeşti la o superstiţie, o iei în serios, pentru că în acest fel ţi se pare că vei fi mai puţin vulnerabilă în faţa unei întâmplări. Cu alte cuvinte, te bucuri că reuşeşti să preconizezi ceea ce ar putea să ţi se întâmple.

Leu

Dacă te-ar întreba cineva, nu ai recunoaşte nicicând că eşti o fire superstiţioasă, însă reacţia ta la anumite lucruri arată acest lucru. Dacă cineva rosteşte un blestem asupra ta sau pur şi simplu îţi spune ceva ciudat, vei crede că din cauza acelor vorbe aruncate în vânt vei avea ghinion toată viaţa. Încearcă să te încrezi în tot ce auzi!

Balanţă

Tu nu îţi doreşti să ai ghinion, aşa că preferi să urmezi orice superstiţie din bătrâni doar pentru a te feri de ghinion. Dacă e nevoie să faci orice ţine de tine, o vei face, doar pentru a şti că îţi sporeşti şansele de a avea noroc. De aceea, unii te vor vedea purtând talismane norocoase, ascunzându-te de pisici negre şi aprinzând lumânărele şi tămâie în locuinţă.

Scorpion

Îţi place să fii o persoană superstiţioasă, asta pentru că ai o pasiune pentru cristale şi tot ce ţine de misticism. Cu alte cuvinte, ai fi în stare să îţi transformi casa într-un templu al spiritualităţii, în care să meditezi şi să purifici totul în jur cu sare pentru a-ţi curăţa aura de energii negative. Ai o afinitate pentru ocultism şi vrăjitorie.

Peşti

Eşti o persoană destul de superstiţioasă, întrucât îţi trăieşti toată viaţa prin intermediul propriilor convingeri. Crezi în noroc şi ghinion şi, mai presus de orice, crezi în semne care prevestesc anumite lucruri. Dacă ţi se pare că ţi se va întâmpla un lucru rău în viitor, vei face tot posibilul să împiedici această întâmplare nefericită, chiar şi cu riscul de a nu te mişca din pat toată ziua.

Sursă foto: www.huffingtonpost.com



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg