2012: Începutul unei noi ere?

1 48152 original jpg jpeg

Misterul din jurul anului 2012 ne preocupă tot mai mult, pe măsură ce ne apropiem de „deznodământ”, iar întrebările sunt tot mai numeroase. Să încercăm să găsim împreună câteva răspunsuri.

În ultima vreme,cele mai multe teorii alarmiste referitoare la „Sfârşitul Lumii” au fost înlocuite cu explicaţii din toate ariile ştiinţifice. Specialişti din mai multe domenii (astronomie,astrofizică,geologie,astrologie) încearcă să ne facă să înţelegem ce se va întâmpla de fapt în 2012.

Un sfârşit sau un nou început?

Potrivit calendarului mayaş,21.12.2012 este sfârşitul unui ciclu universal de 26.000 de ani. Iniţial,acest lucru a fost interpretat de unele voci ca fiind „Sfârşitul Lumii“,apoi în opinia altora a apărut ca momentul care deschide o perioadă de tranziţie către ceea ce mayaşii numeau „Era Itza”,o perioadă de înţelepciune şi de iluminare a conştiinţelor.

Coincidenţă sau nu,astrofizicienii de la Fort Lauderdale,din Florida (SUA),au ajuns la concluzia că Pământul este pe punctul de a-şi încheia mişcarea care-l pune pe aceeaşi axă cu Soarele şi cu centrul Căii Lactee,eveniment care are loc o dată la 26.000 de ani.Ce-i cu semnele rău prevestitoare?

De aici putem deduce că este vorba despre începutul unui nou ciclu de evoluţie,nu de „Sfârşitul Lumii”.

Şi totuşi,de unde atâtea catastrofe care-i duc cu gândul pe cei mai prăpăstioşi către o Apocalipsă inevitabilă? Se pare că fiecare încheiere a unui ciclu este însoţită de aceste fenomene dezastruoase,pentru că există nişte tipare care se repetă în natură.

Această tranziţie este crucială pentru omenire,iar greutăţile pe care le întâmpinăm acum sunt doar o parte infimă a transformărilor care vor avea loc începând din 2012. Iar toate aceste schimbări se spune că sunt menite să ne ducă spre o nouă eră.

Totuşi,nu dezastrele naturale sunt cele care ameninţă cu adevărat existenţa vieţii pe Terra,ci creşterea demografică şi epuizarea resurselor naturale.

Cu alte cuvinte,sfârşitul lumii pe care o cunoaştem acum va fi posibil doar dacă omenirea nu se transformă şi nu va pune mai mare preţ pe latura spirituală a existenţei decât pe cea materială.

Şi pentru că nu ştim cu certitudine la ce să ne aşteptăm,suntem încurajaţi să ne rugăm şi să medităm. Potrivit unor astrofizicieni,conştiinţa noastră are capacitatea de a modifica lucrurile din jur.

Este dovedit ştiinţific că avem capacitatea de a influenţa lumea prin gândurile noastre şi nu ar trebui să subestimăm forţa emoţiilor. Vom trece aşadar printr-o perioadă de purificare,la finalul căreia vom putea păşi într-o altă realitate,unde spiritualitatea şi înţelepciunea vor fi privilegiate?

Unii spun că da. Însă nu vom putea păşi în noul ciclu pregătiţi dacă nu acordăm mai multă importanţă valorilor spirituale. Şi se pare că nu avem de ales,căci nimic nu va mai fi după 21.12.2012 la fel ca înainte…

În 16 şi 17 august 1987 a avut loc un eveniment special:prima mare meditaţie mondială pentru pace. Evenimentul a fost numit „Convergenţa Armonică” şi a marcat ultimii 26 de ani din ciclul de 26.000 de ani.

Un nou curent astrologic

Tot mai mulţi astrologi cred că suntem pe punctul de a intra într-o nouă eră astrologică. Deşi potrivit calculelor astrologice tradiţionale,mai sunt cel puţin 200 de ani până va debuta Era Vărsătorului,noul curent de astrologie spiritualistă dă ca dată certă pentru începutul noii epoci anul 2012.

Vom rămâne în Era Vărsătorului 2.167 de ani,iar în acest nou ciclu viaţa va fi cu totul şi cu totul diferită faţă de ceea ce cunoaştem până acum. În ce sens,rămâne însă de văzut...Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg