5 strategii să te pui în valoare

1 46311 original jpg jpeg

Oriunde ai fi, în viaţa personală sau la serviciu, este esenţial să-ţi accentuezi calităţile pentru a câştiga aprecierea celor din jur şi pentru a te simţi bine în pielea ta.

Nu aştepta să te remarce mereu ceilalţi sau să-ţidezvăluie punctele forte! N-o vor face întotdeauna,unii chiar te vordesconsidera şi rişti să te simţi nedreptăţită sau neatrăgătoare. De ce n-aiface tu primul pas pentru a arăta tuturor cât de multe calităţi ai? Vei aveafoarte mult de câştigat!

Descifrează dorinţele celorlalţi!

Cu cât vei răspunde mai bine dorinţelor celor dragiţie sau a superiorilor,cu atât vei reuşi mai bine să fii pe placul lor. Tot cetrebuie să faci este să observi stilul şi felul de-a fi al celor pe care îţidoreşti să-i seduci cu personalitatea ta. Încearcă să fii relaxată,dinamică,participativă. Propune prietenilor sau iubitului ieşiri şi activităţideconectante. Dacă vă vedeţi des,vei putea să-i cunoşti mai bine şi să construieştiprietenii adevărate. Pe de altă parte,partenerul îţi va aprecia eforturile dea scăpa de rutină. Atenţie,însă,la serviciu,fii proactivă,dar nu încerca săte împrieteneşti cu şefii! Rişti să pari linguşitoare.

Păstrează un look îngrijit!

Nici nu ştii câte avantaje îţi aduce o înfăţişareplăcută! Denotă şi respectul pe care îl ai faţă de tine şi de ceilalţi.Hainele,coafura,machiajul vorbesc pentru tine,de aceea,e bine să fii atentăsă le adaptezi locurilor în care mergi. Dacă eşti constrânsă să fii sobruîmbrăcată la serviciu,exprimă-ţi personalitatea prin intermediul accesoriilor.Ai grijă să nu exagerezi şi adaptează orice schimbare de înfăţişare la felultău de-a fi,pentru a nu cădea în ridicol.

Organizarea surprinde plăcut

Recunoaşte că ai invidiat mereu persoanele bineorganizate şi ţi-ai dorit să le ai drept prietene. N-ar fi rău să-ţi pui şi tu înordine treburile pe care le ai de făcut la serviciu,dar şi pe acelea din viaţapersonală. Găseşte priorităţile şi vei fi mult mai apreciată pentru promptitudinela serviciu,iar de partener pentru echilibrul şi stăpânirea de sine cu caregestionezi problemele de zi cu zi acasă,atuuri pe care ţi le dă organizarea.Fără să te laşi purtată de fiecare lucru nou de făcut şi urmărind exact ceea ceeste important,vei fi mai relaxată şi mai plăcută celorlalţi.

Nu te plânge!

Persoanele optimiste şi pline de viaţă sunt mereuînconjurate de prieteni şi sunt pe placul tuturor. Nu-i greu să fii şi tu aşa!Trebuie doar să laşi grijile deoparte şi să eviţi să te plângi prea multprietenilor,partenerului sau chiar colegilor. Dacă îi încarci cu problemeletale,te vor ajuta un timp,dar nu la nesfârşit. Rişti să devii o prezenţăantipatică,genul de om pe care oricine preferă mai bine să-l evite.

Mai puţină sensibilitate

Cu cât eşti mai sensibilă,cu atât vei avea mai multde pierdut. Ca femeie,e adevărat că e greu să nu fii aşa,dar toţi te vor apreciadacă îţi păstrezi detaşarea şi sângele rece în perioadele presante la serviciu,când cineva încearcă să profite de bunătatea ta ca prietenă sau în certurile cupartenerul. Este uşor să treci peste aceste situaţii dacă nu acţionezi impulsiv.Încearcă să te calmezi! Bea un pahar de apă,respiră profund,nu lua niciodecizie pripită,apoi revino şi spune ce ai de spus sau rezolvă situaţia. Gândeşte-tela ceea ce este mai bine pentru tine şi nu te cenzura!Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg