Blonde şi faimoase

Frumoase, efervescente şi cuceritoare, blondele celebre au făcut furori cu chipurile de porţelan şi cu părul sărutat de soare. Prinţese, cântăreţe sau actriţe, divele cu părul bălai au rămas definitiv în istorie. 

Marilyn Monroe

1 81386 original jpg jpeg

Considerată un adevărat sex-simbol al Americii, Marilyn Monroe se numără printre cele mai cunoscute actriţe şi cântăreţe de la Hollywood. În ciuda unei vieţi tumultoase, a rămas până astăzi un etalon al frumuseţii. Deşi i se mai spunea şi „blonda prostuţă“, puţini ştiu că Marilyn era pasionată de lectură, având o bibliotecă ce însuma peste 400 de cărţi.

Grace Kelly

grace kelly 1 1955 jpg jpeg

Despre Grace Kelly se poate spune că a avut toate motivele să fie fericită. A avut norocul să se nască într-o familie bogată, a fost înzestrată cu o frumuseţe răvăşitoare şi şi-a construit un stil vestimentar de o eleganţă rară. S-a făcut remarcată în cinematografie, fiind muza celebrului regizor Alfred Hitchcock. A fost aleasa prinţului Rainier al III-lea de Monaco şi i-a devenit soţie. În timp ce conducea maşina, a suferit un atac cerebral mortal. Celebra casă de modă Hermes are un model de geantă care era preferatul prinţesei – „Kelly bag“.

Brigitte Bardot

29 jpg jpeg

Franţuzoaica Brigitte Bardot – BB, cum era alintată – a sedus publicul în anii’60 şi ’70 şi a devenit un sex-simbol mondial. Se spune că filmele în care juca făceau încasări mai mari decât uzinele Renault. În ciuda faimei, viaţa ei a fost presărat cu multe obstacole şi dezamăgiri. Bardot trecut prin numeroase depresii, a avut patru soţi, acelaşi număr de tentative de suicid, peste o sută de iubiţi şi o sarcină pe care nu şi-a dorit-o niciodată. De ani buni, se dedică protecţiei animalelor, prin fundaţia care îi poartă numele.

Prinţesa Diana

diana jpg jpeg

Cunoscută sub numele de Lady Di sau Prinţesa Inimilor, prinţesa Diana, fostă soţie a prinţului Charles, moştenitor al coroanei britanice, a rămas un simbol al eleganţei şi al feminităţii. În ciuda sfârşitului tragic într-un accident de maşină, Diana şi-a dedicat viaţa familiei, pasiunii pentru modă şi acţiunilor de caritate. Puţini ştiu că prinţesa şi-a vândut o parte din rochiile sale pentru a-i ajuta pe bolnavii de SIDA şi pe suferindele de cancer la sân.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg