Ce dezvăluie visele în care apar un fost partener sau prima iubire?

Credeai că l-ai lăsat de mult timp pe fostul partener în urmă, dar ţi se întâmplă să-ţi apară în vise. Cum de amintirea lui se strecoară în visele tale şi ce ascunde acest fapt?

image

În timp ce te odihnești noaptea, speri să visezi ceva plăcut cum ar fi să câștigi un premiu sau să te afli într-o vacanţă pe care ţi-o doreşti de mult, dar ajungi să ai vise cu fostul partener. N-ar fi ceva ieşit din comun. Unele persoane îşi visează foştii iubiţi chiar şi după ani buni de la despărțire, pentru că relațiile creează fire de conexiune care se menţin în timp. De multe ori, aceste vise dezvăluie potențialele probleme cu care te confrunţi. Prin urmare, aceste vise nu au prea mult de-a face cu relaţia voastră, ci cu tine.

Visele în care îţi apare fostul partener indică o dorinţă de acceptare a despărţirii

Chiar şi atunci când dormi, mintea ta încearcă mereu să rezolve diverse lucruri din prezent și trecut, prin intermediul viselor. Prin urmare, dacă n-a trecut mult de cât ai suferit o despărțire de fostul tău partener, este de aşteptat să apară în visele tale. Este modul în care subconștientul tău încearcă să te ajute să te împaci cu faptul că relaţia a lua sfârşit. La trezire, caută să-ţi aminteşti ceea ce v-aţi spus în vis, pentru că este corelat cu frământările tale sau etapa în care te afli în perioada de vindecare după recentul eşec din viaţa personală.

Dacă tinzi să cauţi în vis indicii ascunse, nu uita că tot ce se petrece în astfel de vise este creat de mintea ta. Chiar şi o discuţie pe care puteţi s-o aveţi în vis este una pe care o porţi cu tine însăţi. De aceea, te va ajuta să-ţi dai seama cum percepi cu adevărat situaţia în prezent.

Vezi şi: Ţi-a apărut în vis o pisică sau un câine? Ce mesaje codificate ne transmit animalele din vise

Dacă vă certaţi sau îţi spune lucruri care te dor, încearcă să te autosugestionezi că timpul îţi va alina suferinţa, că nu poţi schimba nimic şi că nu este vina ta dacă relaţia s-a terminat. Este de aşteptat ca data viitoare când îl vei visa să nu mai ai un vis atât de neplăcut.

Îţi apare prima iubire în vis? E timpul să reaprinzi flacăra pasiunii

Ai o relaţie ireproşabilă, cel puţin din punctul tău de vedere? În ciuda prezentului, sentimentele puternice trăite la prima relaţiei poate să te urmărească încă. Sunt tulburătoare visele în care îţi apare primul partener şi s-ar putea să te facă să te întrebi de ce visezi pe cineva din trecut când relaţia actuală îţi aduce mulţumire.

Nu este vorba despre fosta relaţie, ci despre tine. De fapt, începi să duci dorul perioadei în care te îndrăgosteai prima dată. Viața era incitantă, te simțeai bine cu tine, îţi era dor de celălalt. Prima relaţie lasă urme adânci mult timp după ce s-a încheiat. Aceasta devine întruchiparea dorinței și a adorației.

Vezi şi: Motive surprinzătoare din cauza cărora ai frecvent coşmaruri. Obiceiurile zilnice au un mare rol!

Când apare în vis un fost partener, este vorba despre o comparaţie pe care subconștientul o face între viața ta din trecut și cea de acum. Este un semnal că simţi nevoia să reaprinzi flacăra pasiunii în relația prezentă.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg