TEST Ce vezi în imagine? Răspunsul spune totul despre relațiile tale amoroase

O iluzie optică poate dezvălui cum te comporți tu într-o relație romantică în funcție de ce vezi prima dată când te uiți la ea.

image

Pictura se numește El Viejo Y El Rio și este realizată de pictorul mexican Octavio Ocampo, care a înglobat patru imagini diferite în piesa lui artistică. Fiecare dintre aceste imagini spune despre privitor cum iubește și ce îl blochează să cunoască adevărata dragoste. Interesant, nu-i așa?

Așadar, privește bine imaginea și spune ce vezi prima dată!

image

Unii spun că observă un bătrân, pentru alții e clar bărbatul călare pe cal, care poartă o pălărie mexicană, iar unii sunt convinși că văd un pod peste un râu.

Dacă vezi bătrânul...

Your Tango susține că fiecare dintre aceste imagini are semnificația ei diferită. Așadar, dacă răspunzi că vezi, în primă instanță, bătrânul, e limpede pentru toată lumea că ești genul de persoană care nu pierde din vedere imaginea de ansamblu.

În general, nu prea ești impresionat de gesturile grandioase făcute din dragoste. În schimb, preferi ca partenerul tău să contribuie la fericirea ta altfel – investind timp și energie în idila voastră, astfel încât să-ți facă pe plac. O relație nu funcționează decât cu muncă susținută, depusă de ambii parteneri. Pe tine nu te ia valul ușor și nu te lași păcălit de dovezi siropoase de amor.   

Dacă vezi călărețul....

Dacă observi călărețul, înseamnă că ești un partener dificil, cu greu te poate ține cineva într-o relație mult timp. Ești tot timpul interesat de altceva, de altcineva și ești capabil de infidelități. Ți-e greu – dacă nu imposibil – să te angajezi în fața unui singur om pe viață și pierzi adesea din vedere ce este chiar în fața ta, tânjind la nesfârșit la ceea ce nu ai. Dacă nu ești curtat așa cum vrei, îți fug privirile spre alticineva imediat. Auci!

Dacă vezi fata de lângă rău...

Dacă vezi fata care stă lângă râu înseamnă că ai cam renunțat să mai cauți dragostea adevărată. Chiar dacă îți propui să te arăți disponibil și îți cauți jumătatea, pare că renunți înainte de-a te convinge că idila în care te aflii merită o șansă reală.

Dacă vezi podul...

Dacă observi podul de peste râu, cauți aventura mai mult decât stabilitatea. Ți-e teamă să nu-ți pierzi gustul aventurii atunci când ești implicat într-o relație. Singura ta șansă este să-ți găsești un suflet pereche cu aceleași preocupări ca tine și același vis de-a cureiera lumea în lung și-n lat, fără să te mai simți încorsetat, limitat.