În ce ordine își pierd oamenii simțurile înainte să moară

Nimeni de pe Pământ nu știe ce se întâmplă după moarte, însă specialiștii pot să spună ce experimentează oamenii cu puțin timp înainte să treacă în neființă. Potrivit unui cercetător, lipsa poftei de mâncare ar fi un prim semn al morții! 

image

Mulți cercetători, de-a lungul istoriei, au încercat să afle ce se întâmplă cu oamenii după moarte, însă medicul James L. Hallenbeck, profesor și cercetător la Universitatea Stanford, a studiat, ani de zile, ce se întâmplă cu puțin timp înainte de moarte și în timpul ei. Prin studiile sale, cercetătorul crede că a reușit să afle în ce ordine oamenii își pierd simțurile! 

Citește și acest articol: Ultima masă. Ce a mâncat Whitney Houston înainte să moară 

Primul semn care părăsește corpul este pofta de mâncarea, dezvăluie specialistul, deoarece fiziologic, organismul știe că nu mai poate să absoabă nutrienții din alimente. La scurt timp, un om care va muri nu va mai simți nevoia să bea apă, pentru că metabolismul încetinește, așa că hidratarea nu va mai fi o necesitate. În apropierea morții, majoritatea oamenilor nu mai pot vorbi cu voce tare, deoarece creierul nu mai este capabil să transmită semnalele necesare pentru ca acest lucru să fie posibil. 

Ce se întâmplă cu oamenii după ce rămân fără voce? 

Apoi, după pierderea capacității de a vorbi, vederea unui om care se apropie de moarte începe să se estompeze. Potrivit Dr. James L. Hallenbeck, un om care moare poate observa doar o lumină slabă, care ulterior se estompează. De asemenea, în ultimele momente de viață, mulți oameni pot avea halucinații.

Vezi și acest articol: Viața după moarte NU este posibilă. Un fizician ne explică de ce 

La scurt timp, simțul atingerii dispare, prin urmare, ținerea de mână oferă doar confort și sprijin în acel moment final. În cele din urmă, simțul auditiv este ultimul pierdut. Dr. James L. Hallenbeck nu a aflat de ce, dar acest lucru s-ar putea întâmpla pentru ca oamenii să audă ultimele cuvinte frumoase rostite de cei dragi, înainte să părăsească această lume. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg