Martie, luna în care au loc cele mai multe vrăji

1 80154 original jpg jpeg

Luna Martie este cunoscută în credinţa populară ca o perioadă în care ritualurile de magie au o putere mai mare ca oricând. Astfel, încărcătura spirituală este atât de puternică, încât persoanele care obişnuiesc să facă vrăji îşi îndeplinesc toate dorinţele, chiar şi acelea de a face rău cuiva.

Sub semnul magiei

În luna martie, natura revine la viaţă, iar spiritele se dezlănţuiesc de sub îngheţul iernii. Energiile sunt amplificate de câteva fenomene astronomice, printre care echinocţiul de primăvară, din data de 20 martie. Tradiţional, acest moment este unul de armonie şi de echilibru, de reluare a legăturii omului cu natura, cu tot ce este viu şi frumos creat pe pământ. Ezoteriştii susţin că în ziua de 20 martie, oamenii simt energii diferite, noi, ciudate la prima vedere, dar pătrunzătoare, care le schimbă starea de spirit în totalitate şi îi îndeamnă spre introspecţie. Este momentul în care vrăjitoarele îşi pun dorinţe la miezul nopţii şi rostesc tot felul de incantaţii, pentru a-i fermeca pe cei cărora le-au pus gând rău. De aceea, se spune că nu trebuie să accepţi nimic în dar în acestă zi.

O lună cu ghinion în dragoste

Tot în luna martie, se spune că nu e de bun augur ca cineva să se îndrăgostească sau să se logodească, căci fericirea nu va fi veşnică. Îndrăgostiţii trebuie să îşi ferească privirile unul de celălalt şi să se evite reciproc. Dacă se vor săruta sau se vor atinge, riscă să fie despărţiţi în viitor de spirite malefice.

Cum ţii farmecele la distanţă

În popor, se spune că ograda trebuie curăţată cu ceapă şi usturoi, la fel cum se procedează şi de Sfântul Andrei. Trebuie uns şi cel mai ascuns ungher pentru alungarea celui rău. Chiar şi animalele trebuie descântate şi pregătite, pentru că în luna asta se schimbă soarele. Oamenii superstiţioşi preferă să îşi poarte haine pe dos, pentru a fi feriţi de deochi. La sate, ei obişnuiesc să lege un fir roşu de uşa casei şi să bea agheasmă care să îi ferească de vrăji şi farmece necurate. Dacă simţi că eşti ţinta unui farmec, presară sare în jurul casei pentru a alunga orice urmă negativă şi poartă cu tine o piatră norocoasă, care să te apere de deochi. În caz că ai probleme de sănătate a căror cauză rămâne necunoscută, e bine ca cineva foarte apropiat să îţi citească un descântec şi să îţi stingă cărbuni.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg