Mary Ann Bevan, considerată „cea mai urâtă femeie din lume‟, a făcut multe sacrificii de dragul copiilor

Mary Ann Bevan a fost victima unui fenomen mendical rar - acromegalie, o tulburare hormonală care i-a modificat aspectul fizic. Femeia a fost catalogată drept „cea mai urâtă femeie din lume‟ din anii '20, însă a știut cum să își pună în valoare trăsăturile unice! 

image

„Cea mai urâtă femeie din lume” s-a născut în anul 1874, în Londra, unde a copilărit alături de cei șapte frați ai săi. După ce a studiat medicina, Mary Ann a devenit asistentă medicală și ulterior s-a căsătorit cu Thomas Bevan, un florar alături de care a avut patru copii. 

După căsătorie, Mary Ann a început să prezinte simptome neobișnuite, inclusiv o creștere anormală a copului, deformări faciale și migrene recurente. Aceste manifestări indicau prezența acromegaliei, o tulburare hormonală a organismului. Cu timpul, aspectul fizic al femeii s-a modificat semnificativ (vezi în galerie foto!), însă soțul ei, Thomas Bevan, i-a rămas alături, oferindu-i sprijinul său.

Citește și: FOTO: Povestea bizară a femeii-maimuță. A avut numeroși pretendenți, dar l-a ales pe cel care a umilit-o cel mai mult 

Cu toate acestea, viața i s-a schimbat în anul 1914, când bărbatul a murit, în mod neașteptat, din cauza unui accident vascular cerebral, lăsând-o pe văduvă, cu patru copii. Pe măsură ce boala avansa, ea se confrunta cu provocări suplimentare, inclusiv cu pierderea locului de muncă. Din păcate, aspectul său fizic neobișnuit o împiedica să își găsească un alt serviciu.

Concursul care i-a schimbat viața 

Într-un moment de disperare, Mary Ann a luat decizia de a participa la concursul „Cea mai urâtă femeie din lume”, pentru a-și valorifica aspectul unic. Femeia le-a depășit pe cele 250 de concurente, a câștigat locul 1 și banii puși în joc. 

În urma participării la competiție, Mary Ann și-a găsit un loc de muncă la circ, locul care a ajutat-o să le ofere copiilor săi un trai mai bun. Oamenii cumpărau bilete la spectacolele sale în dorința de a-i vedea trăsăturile unice, inclusiv statura sa mică.

Citește și: Povestea femeii care a născut deși era în comă de mai bine de 10 ani 

În anul 1922, Mary Ann s-a stins din viața în urma unei infecții și, deși viața ei a fost marcată de multe tragedii, ea rămâne un exemplu al devotamentului față de familie.  

Sursă foto: Pinterest 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg