Miliardari care și-au pierdut averile colosale. „Femeia-pisică‟, adio proceduri estetice!

Au avut lumea la picioare, însă odată ce și-au pierdut averile colosale, au intrat într-un con de umbră. Ce s-a întâmplat cu sumele de bani fabuloase pe care acești foști miliardari le-au avut în cont? 

image

De-a lungul timpului, au existat oameni bogați care au făcut parte din elita miliardarilor, însă asta nu înseamnă că nu au fost imuni în fața falimentului. Din contră, a fost nevoie de o simplă greșeală ca să piardă tot ce au agonisit. Iată cum și-au pierdut averile o parte dintre marii miliardari ai lumii! 

Allen Stanford

Americanul Allen Stanford a știut, cu siguranță, cum să se bucure de cele 2,2 miliarde de dolari pe care le-a avut. De-a lungul vieții, s-a răsfățat în plimbările exclusiviste pe care le făcea cu avioanele sale private, cu locuințele scumpe și cu traiul absolut glorios. Dar în anul 2009, s-a aflat că averea lui colosală a fost dobândită prin câștiguri necuvenite, mai exact prin schema Ponzi, (un tip de fraudă care presupune atragerea unui număr mare de investitori, ce au fost păcăliți să creadă că își investesc banii într-un produs care, în realitate, nu există). Așadar, în 2012, Allen Stanford a fost condamnat la 110 ani de închisoare și încă își ispășește pedeapsa în spatele gratiilor. 

image

Citește și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui 

Elizabeth Holmes

La începutul anilor 2000, tânăra Elizabeth Holmes era considerată una dintre cele mai bogate femei „self-made‟ din America. Holmes era lăudată pentru un start-up propriu care promitea să revoluționeze testele medicale cu teste de sânge ieftine. Cu această afacere, antreprenoarea a câștigat aproximativ 4,5 miliarde de dolari, însă traiul ei opulent urma să se încheie, când a fost acuzată de fraudă, iar valoarea ei netă a fost listată la zero.

image

Jocelyn Wildenstein

Originară din Elveția, Jocelyn Wildenstein a fost una dintre cele mai bogate femei din America. Ea s-a făcut cunoscută nu numai pentru traiul opulent, ci și pentru că a cheltuit milioane de dolari pe procedurile estetetice, pentru a-i face pe plac soțului de atunci. Acesta era un mare iubitor de pisici, așa că Jocelyn și-a dorit să se apropie cât mai mult de trăsăturile acestei feline. A și reușit, deoarece a fost numită „femeia-pisică‟. Jocelyn a avut o avere estimată la 2,5 miliarde de dolari, însă când s-a despărțit de soțul său, regretatul Alec Wildenstein, ea nu a știut cum să-și gestioneze averea colosală, așa că a intrat în faliment, având și datorii masive. 

image

Vezi și: Petrecerile ascunse ale miliardarilor lumii: ritualuri sataniste, orgii și droguri ciudate 

Patricia Kluge

În anul 1981, Patricia Kluge se căsătorea cu miliardarul John Kluge, cel mai bogat om din America la acea vreme. Când au divorțat în anul 1990, Patricia a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, având o mulțime de bunuri prețioase. Totuși, ea nu a știut cum să-și gestioneze averea, așa că mai multe împrumuturi neplătite au determinat-o să-și vândă bijuteriile și toată mobila scumpă din casă. Donald Trump i-a oferit o slujbă, însă nici așa, Patricia nu a reușit să-și achite toate datoriile.

image

Sursă foto: Pinterest  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg