Miliardari care și-au pierdut averile colosale. „Femeia-pisică‟, adio proceduri estetice!

Au avut lumea la picioare, însă odată ce și-au pierdut averile colosale, au intrat într-un con de umbră. Ce s-a întâmplat cu sumele de bani fabuloase pe care acești foști miliardari le-au avut în cont? 

image

De-a lungul timpului, au existat oameni bogați care au făcut parte din elita miliardarilor, însă asta nu înseamnă că nu au fost imuni în fața falimentului. Din contră, a fost nevoie de o simplă greșeală ca să piardă tot ce au agonisit. Iată cum și-au pierdut averile o parte dintre marii miliardari ai lumii! 

Allen Stanford

Americanul Allen Stanford a știut, cu siguranță, cum să se bucure de cele 2,2 miliarde de dolari pe care le-a avut. De-a lungul vieții, s-a răsfățat în plimbările exclusiviste pe care le făcea cu avioanele sale private, cu locuințele scumpe și cu traiul absolut glorios. Dar în anul 2009, s-a aflat că averea lui colosală a fost dobândită prin câștiguri necuvenite, mai exact prin schema Ponzi, (un tip de fraudă care presupune atragerea unui număr mare de investitori, ce au fost păcăliți să creadă că își investesc banii într-un produs care, în realitate, nu există). Așadar, în 2012, Allen Stanford a fost condamnat la 110 ani de închisoare și încă își ispășește pedeapsa în spatele gratiilor. 

image

Citește și: Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui 

Elizabeth Holmes

La începutul anilor 2000, tânăra Elizabeth Holmes era considerată una dintre cele mai bogate femei „self-made‟ din America. Holmes era lăudată pentru un start-up propriu care promitea să revoluționeze testele medicale cu teste de sânge ieftine. Cu această afacere, antreprenoarea a câștigat aproximativ 4,5 miliarde de dolari, însă traiul ei opulent urma să se încheie, când a fost acuzată de fraudă, iar valoarea ei netă a fost listată la zero.

image

Jocelyn Wildenstein

Originară din Elveția, Jocelyn Wildenstein a fost una dintre cele mai bogate femei din America. Ea s-a făcut cunoscută nu numai pentru traiul opulent, ci și pentru că a cheltuit milioane de dolari pe procedurile estetetice, pentru a-i face pe plac soțului de atunci. Acesta era un mare iubitor de pisici, așa că Jocelyn și-a dorit să se apropie cât mai mult de trăsăturile acestei feline. A și reușit, deoarece a fost numită „femeia-pisică‟. Jocelyn a avut o avere estimată la 2,5 miliarde de dolari, însă când s-a despărțit de soțul său, regretatul Alec Wildenstein, ea nu a știut cum să-și gestioneze averea colosală, așa că a intrat în faliment, având și datorii masive. 

image

Vezi și: Petrecerile ascunse ale miliardarilor lumii: ritualuri sataniste, orgii și droguri ciudate 

Patricia Kluge

În anul 1981, Patricia Kluge se căsătorea cu miliardarul John Kluge, cel mai bogat om din America la acea vreme. Când au divorțat în anul 1990, Patricia a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, având o mulțime de bunuri prețioase. Totuși, ea nu a știut cum să-și gestioneze averea, așa că mai multe împrumuturi neplătite au determinat-o să-și vândă bijuteriile și toată mobila scumpă din casă. Donald Trump i-a oferit o slujbă, însă nici așa, Patricia nu a reușit să-și achite toate datoriile.

image

Sursă foto: Pinterest  Recente

George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg