Părinții lui Hitler erau înrudiți! Alte aspecte inedite din copilăria liderului nazist

Când vine vorba de-a încerca să înțelegem viața lui Adolf Hitler, omul responsabil de moartea a peste 6 milioane de oameni, niciun detaliu nu e lăsat la întâmplare. Interesul nostru, al tuturor, crește mai ales când vine vorba despre copilăria fostului lider nazist, pentru a descoperi dacă nu a existat ceva anume care să-l fi determinat pe acesta să ia deciziile regretabile pe care le-a luat la maturitate. Și e posibil să existe așa ceva...

image

Există aspecte interesante în creșterea și educația pe care părinții i-au dat-o părinții lui Hitler. În special, relația dintre mama acestuia, Klara, și tatăl lui, Alois, poate oferi câteva clarificări cu privire la copilăria stranie a lui Hitler, care i-ar fi putut declanșa personalitatea neiertătoare de mai apoi.

Povestea părinților

Marele secret din viața lui Hitler e că părinții lui erau verișori de-a doua. Se pare că cei doi se cunoșteau ca rude în familie înainte de a-și uni destinele în fața altarului. Biography ne informează că Klara fusese adusă în casa viitorului ei soțului ca menajeră și a lucrat pentru el până ce el s-a însurat cu cea de-a doua lui soție.

Cea de-a doua soție a lui Alois s-a îmbolnăvit, la un moment dat, și atunci a revenit Klara în casa lui, pentru a-l ajuta cu copiii, Alois Jr. și Angela Hitler, susține ThoughtCo. Soția lui Alois a murit, după cum era așteptat, iar Klara și-a dat seama că era deja însărcinată cu copilul lui la scurt timp după tragedie.

Intereant e nu numai faptul că cei doi amorezi erau înrudiți, ci și diferența mare de vârstă dintre ei. Alois ar fi putut fi, cu ușurință, tatăl Klarei, probabil acesta este și motivul pentru care îi spunea „unchiule” chiar și-n timpul mariajului lor.

După cum era de așteptat, situația lor era atât de complicată, încât, în ziua nunții, a fost nevoie de acte adiționale, de fapt de un permis emis de biserică, pentru a se putea căsători. Odată obținut permisul, cei doi s-au căsătorit în ianuarie 1885.

Educație violentă

The Genealogy Corner ne informează că Klara și Alois au avut șase copii împreună, iar Adolf a fost primul care a supraviețuit primilor ani de viață. El și sora lui, Paula, au fost singurii copii ai celor doi verișori care au ajuns la maturitate.

Tocmai pentru că Adolf a fost primul copil al Klarei care n-a murit, mama a devenit foarte atașată și protectoare cu băiatul. Paula a descris-o pe mama ei și a lui Adolf ca fiind „o persoană foarte drăguță și duioasă” când venea vorba de îngrijirea copiilor ei, susține The Washington Post.

Dacă mama lui Hitler a fost duioasă cu el, tatăl lui nici vorbă de așa ceva. Tot Paula a fost cea care a declarat că Alois îl bătea pe Adolf în mod constant. Și, după fiecare bătaie primită, Klara îl linișea pe băiat și îl calma. Se pare că un asemenea tratament contrastant a dat naștere apariției complexului Oedip la tânărul Hitler, care și-a urât tatăl și își iubea mama nespus.

Legătura mamă-fiu

Drept dovadă că mama și copilul aveau o legătură strânsă, Adolf a avut grijă de Klara atunci când s-a făcut mai mare și ea s-a îmbolnăvit de cancer la sân. Biography susține că tânărul încerca să-și țină în frâu furia atunci când se afla în prezența mamei, lucru pe care a încercat, de altfel, să-l facă întreaga lui viață. Și n-a reușit.

Istoricii sunt de părere că atrocitățile comise de Adolf împotriva evreilor au fost posibile după moartea mamei lui Hitler. Fie că e așa sau nu, e limpede că educația dată de părinți și felul în care l-au crescut au contribuit din plin la nașterea omului violent și crud de mai târziu.

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg