Persoanele care întârzie trăiesc mai mult

1 78194 original jpg jpeg

Potrivit studiilor realizate pe acest subiect, oamenii care nu ajung niciodată la timp au o durată de viaţă mai lungă şi se bucură de succes. Iată cum se explică acest lucru!

Mai puţin stres, mai mulţi ani de viaţă

S-a constatat că persoanele care au obiceiul de a întârzia des la întâlniri nu-şi fac procese prea mari de conştiinţă. Ele reuşesc să se comporte firesc, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Stresul nu face casă bună cu longevitatea, de aceea, a privi lucrurile cu detaşare, te ajută trăieşti mai mult şi mai bine.

Debordează de optimism

Cele pentru care noţiunea de punctualitate este total străină, au un mod mai optimist, uneori chiar nerealist de a privi lucrurile. Chiar dacă văd că lucrurile nu au ieşit aşa cum le programaseră iniţial şi poate au ratat o întâlnire importantă din această cauză, se raportează doar la partea pozitivă a lucrurilor, pe care o găsesc întotdeauna.

Sunt atemporale

Potrivit unui studiu condus de psihologul Jeff Conte, persoanele care întârzie se încadrează în catergoria celor care sunt relaxate şi creative. De cele mai multe ori, nici măcar nu au noţiunea timpului. Ele chiar cred că pot merge la alergat, pot duce hainele la curăţat, pot face piaţa şi pot găti într-o singură oră, crezând că totul e posibil.

Absorbite de ceea ce fac

Gândeşte-te la prietena ta cea mai bună care întârzie mereu. Obişnuieşte să socializeze cu multe persoane şi să facă mai multe lucruri în acelaşi timp, ba chiar să aibă o mulţime de hobby-uri? Atunci este foarte posibil ca acestea să fie cauzele pentru care nu ajunge la timp.

Mai ferite de bolile de inimă

Potrivit cardiologilor, persoanele care întâzie au mai puţine şanse să dezolte boli de inimă de-a lungul vieţii. Aceştia au constatat că una din principalele cauze ale afecţiunilor cardiovasculare este nivelul crescut al stresului. De aceea, mai puţine griji te vor ajuta să îţi menţii atât tonusul fizic, cât şi cel psihic.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg