Profeţi mai puţin cunoscuţi au văzut viitorul. Cum ar putea izbucni al Treilea Război Mondial?

Este fascinant să aflăm ce profeții s-au adeverit, dar mai mult să le cunoaştem pe cele care se fac în legătură cu viitorul. Ne fac să ne întrebăm despre viitor și să căutăm împlinirea în evenimentele trecute. Află ce predicţii au făcut unii dintre profeţii mai puţin ştiuţi!

image

O mare parte dintre noi sunt familiarizați cu prezicerile lui Nostradamus sau Baba Vanga. S-au scris sute de cărți despre Nostradamus, așa că, este timpul să cunoşti şi alţi profeţi, cum este, de pildă, Sfântul Nilus. Iată cum vedea sfântul oamenii de după secolul al XX-lea!

Călugăr din secolul al V-lea, Sfântul Nilus a fost ucenic al Sfântului Ioan Gură de Aur. A făcut o profeție referitoare la secolul al XX-lea potrivit căreia, după anul 1900, oamenii vor deveni de nerecunoscut. Când se va apropia vremea venirii lui Antihrist, mintea oamenilor va deveni tulbure din cauza patimilor trupești, iar dezonoarea și fărădelegea va cuprinde lumea. Aspectul oamenilor se va schimba și va fi imposibil să distingi bărbații de femei din cauza nerușinării lor în îmbrăcăminte și tunsoare. Morala și tradițiile creștinilor și ale Bisericii se vor schimba. Oamenii vor abandona modestia. Minciuna și lăcomia vor lua proporţii și va fi vai şi amar de cei care vor aduna comori pe pământ. Poftele, adulterul, homosexualitatea, crima vor domni în societate. Oamenii vor putea zbura ca păsările și să coboare pe fundul mării ca peștii. Acești nefericiți își vor petrece viața în mângâiere, fără să știe, sărmanele suflete, că este o înșelăciune a lui Antihrist.

Previziunile lui Irlmaier despre al Treilea Război Mondial

Un simplu german pe nume Irlmaier, a făcut mai multe predicţii despre al Treilea Război Mondial, în anii `50: „Un nou război izbucnește brusc în Orientul Mijlociu. Marile forțe navale se confruntă cu ostilitatea în Marea Mediterană şi situația este tensionată. Dar scânteia este aprinsă în Balcani. Văd un om puternic căzând. Un pumnal însângerat stă lângă el. Doi bărbați îl ucid pe al treilea de rang înalt. Au fost plătiți de alții. Unul dintre criminali este un om negru, scund, celălalt puțin mai înalt, cu părul viu colorat. Cred că va fi în Balcani, dar nu pot spune exact. […] Imediat răzbunarea vine de peste apa mare. Cu toate acestea, dragonul galben invadează Alaska și Canada în același timp. Dar nu merge prea departe. Apoi, plouă cu un praf galben. Când orașul de aur este distrus, începe...”.

Vezi şi: Numerologia îţi calculează şansele de succes. Descoperă semnificaţia fiecărei cifre!

Mitar Tarabich a prevăzut dezvoltarea tehnologică

Acesta este un profet mai puțin cunoscut care a trăit în Serbia, între anii 1829 și 1899. A prezis multe evenimente legate de Serbia în anii 1930, 1940 și al Doilea Război Mondial: „După [Tito] pământul nostru va fi guvernat de un fel de comisie, dar nu va mai fi niciodată așa cum a fost. Chiar dacă oamenii din împărăția noastră vor uita de sărăcie și foamete, fratele va începe să urască și să gândească rău despre frate… Sârbii se vor separa unii de alții și vor spune că nu sunt sârbi.”

A făcut și alte predicții despre viitor, legate mai ales de tehnologie: „Bărbații vor construi o cutie cu imagini...”, „Omul va călători în alte lumi pentru a găsi acolo deșerturi fără viață...”, „Aceia care vor citi și scrie diferite cărți cu numere vor crede că știu cel mai mult...”.

Vezi şi: Alungă temerile legate de predicţiile negative

Prezicerile Maicii Ursula Southeil

Una dintre britanicele cunsocute pentru prorocirile ei, Ursula Southeil, numită şi Maica Shipton, a trăit între anii 1488 şi 1561. Există multe dezbateri privind veridicitatea predicțiilor ei. Uite câteva dintre cele mai interesante profeții ale ei:

O trăsură fără cal va merge, apoi dezastrul va umple lumea de jale.

În jurul lumii, gândurile oamenilor vor zbura iute ca o clipire. Apa va face minuni mari.

În apă, fierul va pluti la fel de ușor ca o barcă de lemn. Aurul va fi văzut în pârâu și în piatră pe un tărâm care este încă necunoscut.

În  acele zile minunate îndepărtate, femeile vor adopta se vor îmbraca precum bărbații vor purta pantaloni, îşi vor tunde părul, vor merge călare.

FOTO: ShutterstockRecente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg