Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2022. Crizele cu care ne vom confrunta în anul ce vine

5 shutterstock 2029149455 jpg jpeg

Născută în 1911, Baba Vanga a devenit clarvăzătoare la 12 ani, după ce şi-a pierdut vederea în timpul unei furtuni. De atunci şi până când a murit, “Nonstradamus din Balcani” a făcut predicţii care, în mare parte, s-au adeverit. Ce ne rezervă 2022 în viziunea ei?

Mai sunt doar câteva zile şi intrăm într-un nou an, ceea ce ne stârneşte curiozitatea cu privire la viitorul care ne aşteaptă. Baba Vanga ne previne cu privire la noul an, în care se pare că trebuie să fim alerţi şi pregătiţi pentru provocările care vor veni.

Bulgăroaica Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, însă, înainte de-a se prăpădi, a făcut câteva profeţii care au în vedere şi anul ce urmează. Una dintre celebrele ei profeţii a fost făcută în 1989, când a spus că două păsări din oţel vor lovi America într-un atac terorist care se va petrece în 2001. Şi-a avut dreptate! Pe 11 septembrie, cele două turnuri gemene din New York au fost doborâte de avioane.

Huffington Post susţine că Baba Vanga a prezis, de asemenea, şi preşedinţia lui Barack Obama, tsunamiul din Thailanda din 2004, destrămarea Uniunii Sovietice şi unificarea Germaniei de Vest cu cea de Est.  

Cu toate că precizia prezicerilor ei nu este maximă, în viziunea unora, “Nonstradamus din Balcani” ne-a lăsat preziceri până în 5079, anul în care se pare că se va sfârşi lumea. Totuşi ce a spus că se va întâmpla în 2022?   

În primul rând, câteva state asiatice şi Australia vor avea de suferit din cauza inundaţiilor catastrofale. În al doilea rând, cu toate că ne chinuim încă cu coronavirusul, Vanga a declarat că o echipă de cercetători va descoperi un virus mai periculos şi mai mortal decât COVID-19 în Siberia, care a fost îngheţat până acum.

Mai mult de-atât, va exista o criză a apei potabile în 2022, lucru care era de aşteptat având în vedere populaţia în creştere din lume. BBC susţine că un sfert din populaţia întregii planete, adică în jur de 2 miliarde de oameni, nu are acces la o sursă sigură de apă potabilă nici în prezent.

Clarvăzătoarea a mai precizat şi că va exista un atac al lăcustelor, care va distruge culturi şi porţiuni considerabile de teren arabil din India, lucru care va cauza mari înfometări în acea zonă. Mai mult, tot mai mulţi oameni vor fi dependeţi de ecrane pentru a lucra şi-a se distra, ceea ce se întâmplă deja. Vanga era de părere că Realitatea Virtuală ne la domina vieţile în 2022.   

Nu în ultimul rând, Baba Vanga a prezis un atac al extratereştrilor. În timp ce multă lume crede că extratereştrii au luat deja contact cu noi, nu s-a simţit în niciun fel prezenţa lor pe Pământ. Însă nu e prea târziu pentru ca una ca asta să se întâmple!

Conform spuselor clarvăzătoarei bulgare, un asteroid pe nume "Oumuamua" va fi trimis de extratereştri pe Terra pentru a căuta viaţă aici. Totuşi, având în vedere celelalte calamităţi care s-ar întâmpla în cele 12 luni care urmează, e posibil ca extratereştri nici măcar să nu-şi dorească să rămână pe Pământ, nu-i aşa?

Foto - Shutterstock



Recente

bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg