Secretele unor mame cu peste zece copii. Cum fac faţă?

Întreabă orice părinte cu unul sau doi copii câte provocări întâmpină în fiecare zi. Imaginează-ţi cât de mult se amplificată efortul şi grijile într-o familie cu peste zece copii!

image

În anul 2021, la 27 de ani, Chloe Dunstan, din Perth, Australia, a început să posteze pe un canal de YouTube în ce constă rutina de culcare cu opt copii, câţi avea pe atunci. După nașterea primilor trei copii, a experimentat sarcini cu tripleți și gemeni, toți concepuţi natural. Echilibrarea unei familii de 10 persoane necesită abilități rapide de organizare.

Logistica unei familii numeroase

Pentru a face față provocării de culcare, Chloe începe să pregătească cina la ora 16.30. În zilele aglomerate, prepară paste cu legume, un fel de mâncare rapid pentru întreaga familie. În timp ce ea gătește, copiii mai mari fac ordine, iar cei mai mici trag un pui de somn. Până la ora 18.00, familia se adună la cină, un moment rar pentru Chloe și soțul ei. După aceea, o baie, pijamale și fără televizor. Chloe le citește din colecția ei de cărți, iar la ora 20.00, toți copiii sunt în pat, permițându-i lui Chloe și soțului ei să petreacă puţin timp împreună. În ciuda stresului inițial, familia s-a adaptat ritmului.

image

Familia continuă să se extindă

Ajunsă acum la 30 de ani, Chloe are deja nouă copii, iar cel de-al zecelea este aşteptat să vină la începutul lunii februarie 2024.

Tânăra cu 22 de copii

O altă poveste incredibilă este cea a unei tinere de 26 de ani care are deja 22 de copii. Imaginează-ți că nu unul, ci 22 de copii tânjesc după atenția la zilnic. Aceasta este viața Christinei Ozturk, o tânără îndrăgostită de copii, care şi-a dorit să aibă o familie foarte mare.

Bright Side a intervievat-o pe tânăra mamă pentru a împărtăși din experienţa ei. Christina a povestit că, pe când avea 17 ani, a avut primul ei copil, pe Victoria. Era o mamă singură, dar viața ei s-a schimbat când și-a cunoscut soțul actual într-o vacanță. S-au îndrăgostit la prima vedere și a cerut-o în căsătorie, dorind și el să aibă mulți copii.

Secretul pentru a avea cea mai mare familie

Majoritatea copiilor Christinei s-au născut în același timp și sunt de aceeași vârstă! Deoarece este imposibil să ai atât de mulți copii la numai 26 de ani, ea și soțul ei au apelat la o mamă surogat pentru a-și împlini visul: o familie numeroasă. Chiar dacă nu i-a născut ea însăşi pe toți, Christina este mama lor biologică. Cuplul își dorește să mai aibă copii, dar încă nu au plănuit un număr exact.

Este nevoie de un sat pentru a creşte un copil

Partenerul ei este milionar şi are 56 de ani. Este un tată care se asigură că nevoile tuturor sunt îndeplinite. Pentru a o ajuta pe Christina să aibă grijă de copii în cel mai bun mod, au bone și îngrijitoare.

O zi obișnuită pentru Christina ne spune că ea și soțul ei și-au împărțit responsabilitățile între ei. El are grijă de muncă, iar ea de copii. Se plimbă, joacă jocuri de societate și se uită frecvent la filme cu copiii. Au rezervat weekend-urile pentru petrecerea unui timp de calitate în familie și, indiferent de zi, se asigură că iau masa împreună.

FOTO: Instagram/chloe and beans, batumi_mama



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg