Unde sunt acum soţii şi copiii Griseldei Blanco? Ce trebuie să știi dacă urmăreşti miniseria Netflix

Cea mai recentă miniserie de pe platforma de streaming Netflix, „Griselda‟, care a captat lumea, este povestea baroanei columbiene a drogurilor Griselda Blanco, cunoscută și sub numele de Nașa cocainei.  Află ce s-a întâmplat cu copiii şi soţii Griseldei!

image

Chiar dacă serialul „Griselda‟ o prezintă pe Blanco drept o Văduvă neagră, după cum a mai fost numită, deoarece s-a făcut răspunzătoare de circa 250 de crime, ea a fost și o familistă care ar fi făcut orice pentru a-și proteja copiii. Conform Woman and Home, înainte ca ea să fie condamnată la 35 de ani de închisoare pentru conducerea unui imperiu al drogurilor, a avut trei soţi şi patru fii. Pe cei trei fii mai mari, Dixon, Uber și Osvaldo, i-a avut cu primul soț, Carlos Trujillo, iar pe ultimul ei fiu, Michael Corleone, l-a avut cu Dario Sepulveda. Sepulveda apare în serialul Netflix ca unul dintre mâna dreaptă a lui Blanco.

Unde sunt acum copiii Griseldei Blanco?

Seria Netflix a dezvăluit că toţi cei trei copii mai mari ai Griseldei au fost uciși în timp ce ea se afla în închisoare. Este vizitată la șapte ani de pedeapsă și este anunțată că Dixon a fost împușcat în mașina lui, Uber în timp ce făcea o înţelegere cu droguri în Columbia şi Osvaldo într-un club de noapte. Michael a supraviețuit şi a locuit în Medellín cu mama lui Dario.

La fel ca mama lui, Dixon a fost implicat în comerțul cu droguri. În timp ce mama se afla în închisoare, s-a mutat la San Francisco, unde se presupune că ar fi condus afacerea care l-a trimis şi pe el la închisoare. Soarta lui este neclară. Există diferite zvonuri, unii spun că a murit, că este încă în viață sau cel puțin a supraviețuit mamei sale.

În ceea ce-l priveşte pe Uber Trujillo, după condamnarea mamei, el s-a întors la Miami, apoi a fost arestat pentru vânzarea de droguri. Agentul DEA (Drug Enforcement Administration) Robert Palombo, care şi-a petrecut 11 ani urmărind familia Blanco, i-a vizat și pe fii. Partenerul său a primit un telefon de la o femeie care se plângea că fiica ei se întâlnește cu Uber Trujillo. Acest apel l-a determinat pe Palombo să descopere că Uber locuia în Turnberry Isle. Pentru a-l condamna Uber, a pregătit un informator cu un microfon ascuns care i-a permis să înregistreze cum Uber discuta despre modul în care el și frații săi preluaseră afacerea mamei sale pe Coasta de Vest și Miami. După eliberarea din închisoarea federală, Uber s-a întors în Columbia, unde a fost ucis mai târziu.

Citeşte şi: Nepotul lui Pablo Escobar a găsit comora ascunsă de unchiul lui în peretele casei sale – 18 milioane de dolari!

Şi Osvaldo Trujillo a fost închis sub acuzația de contrafacere și de arme automate. La vârsta de 25 de ani, Osvaldo a avut o soartă similară cu fratele său, Uber, când a fost ucis într-un club de noapte columbian.

Cel de-al patrulea fiu al Griseldei Blanco, Michael Corleone a mers pe o cale similară cu frații săi şi a fost arestat pentru trafic de cocaină. A fost în probațiune până în anul 2018.

Ce trebuie să știi despre soții Griseldei Blanco?

Carlos Trujillo, Alberto Bravo și Dario Sepulveda au fost uciși și s-a arătat în serial că ea a fost implicată în moartea lor, ceea ce i-a adus porecla de „Văduva Neagră”. Potrivit Maxim, Griselda l-a cunoscut pe primul dintre soţii ei, Carlos, când avea doar 13 ani. Era un infractor stradal care s-a specializat în crearea de documente de imigrare false și în importul de imigranți ilegali în Statele Unite. A devenit tat­ăl primilor ei trei copii, pe care Griselda i-a născut înainte ca ea să împlinească 21 de ani. Cuplul a divorțat în anii ʹ60, iar Griselda l-a ucis pe Carlos după un dezacord în afaceri, la începutul anilor 1970.

Cel de-al doilea soț al Griseldei, Alberto Bravo, a ajutat-o să-și construiască primul imperiu al cartelului de cocaină. Cei doi s-au mutat din Columbia în New York, împreună cu copiii ei, și, de acolo, au început să introducă ilegal droguri în SUA. După ce au fost forțați să se mute înapoi în Columbia când Griselda s-a confruntat cu acuzații de droguri, ea l-a împușcat în anul 1975 după ce a constatat că lipseau milioane din profitul lor.

Vezi şi: Cum a devenit infractor Pablo Escobar. Ce vindea în adolescenţă şi cum a ajuns la jumătate de miliard de dolari pe săptămână

Dario Sepúlveda a fost al treilea soț al Griseldei cu care s-a căsătorit în 1978. După cum se arată în serial, cuplul a avut un fiu, pe Michael Corleone Blanco. S-au mutat împreună la Miami și, în ciuda mandatului de arestare din SUA, nu a fost depistată, deoarece anii de abuz de droguri i-au schimbat trăsăturile. Dario a fost ucis în 1983 la Medellín, acelaşi an în care el și Griselda s-au despărțit.

Este posibil să fi fost tot Griselda cea care a comandat uciderea lui, pentru că își dorea fiul înapoi în țară. Conform publicaţiei „Miami New Times‟ „doi dintre prietenii Griseldei, fostul contrabandist, Max Mermelstein, și fostul asasin, Jorge Ayala, le-au spus ulterior oamenilor legii că ea a fost cea care a ordonat ucidea soțului, care plecase în Columbia cu Michael și o altă femeie‟.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg