Ele sunt 3 dintre cele mai frumoase jucătoare de poker din lume

Considerat adesea un joc legat de o lume a bărbaților, pokerul nu mai este de multă vreme un club închis destinat exclusiv genului masculin. Tot mai multe femei s-au remarcat în turneele de poker și au ajuns la performanțe de invidiat.

image

De altfel, unele femei de succes în poker au dezvăluit că feminitatea poate aduce avantaje substanțiale în jocul contra bărbaților. Astfel, dincolo de capacitatea femeilor de a "citi" mai bine fețele adversarilor de orice gen, există și posibilitatea de a folosi propria frumusețe ca armă de distragere, de afectare a concentrării bărbaților.

Cele mai frumoase jucătoare de poker din lume sunt cunoscute așadar pentru abilitățile lor la masa de poker, dar au impresionat și prin aspectul fizic. Estetica nu este totul, dar aceste adevărate sex-simboluri atrag atenția tocmai prin faptul că sunt și frumoase, și foarte pricepute în jocul de poker. Jucat online și offline inclusiv de români, pokerul este încadrat în categoria jocurilor de noroc, însă este considerat adesea un joc de abilități. Așadar, ai nevoie de mai mult decât de noroc - nu întâmplător unii jucători și unele jucătoare ajung la performanțe de top în mod frecvent.

Samantha Abernathy

Cu peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, Samantha Abernathy este una dintre femeile care atrag atenția în lumea pokerului inclusiv prin frumusețe. Abernathy a studiat la Colegiul de Artă și Design din Savannah, a lucrat în Chicago ca designer grafic, fotograf și ilustrator, iar acum locuiește în Las Vegas din 2014. Cariera sa de poker i-a adus câștiguri de peste jumătate de milion de dolari.

Pe internet, Samantha Abernathy este cunoscută sub numele „SamanthaA”. Este în prezent ambasador 888poker - camera de poker online a companiei 888 Holdings PLC, care mai deține agenția de pariuri 888sport și 888casino - unul din cazinourile licențiate ONJN care oferă cazino bonus fără depunere foarte atractiv în această perioadă.

VIDEO AICI

Samantha Abernathy, un influencer de top în mediul online, a debutat cu mare succes în show-ul TV Poker Night in America, jucând la mese cash 25 USD / 50 USD. Recordul său a fost atins în anul 2016, când a ajuns pe locul 3 la Aussie Millions Main Event 2016 (turneu cu buy-in de 10.000 USD). Acolo a acumulat suma de 437,543 USD.

Charlotte Van Brabander

Un alt influencer de gen feminin care se remarcă și prin legătura cu universul pokerului este Charlotte Van Brabander. Este o jucătoare originară din Belgia, care participă la multe turnee de poker și face senzație inclusiv prin frumusețea sa. În mediul online, postează adesea fotografii și are o mulțime de aprecieri pe rețelele sociale.

image

Pe website-ul său oficial, Charlotte Van Brabander mărturisește că a fost atrasă mereu de lumi în care trăiesc în mare parte bărbați, neavând doar pasiuni specific feminine. "Lumea investițiilor, sectoarele cripto, pokerului și jocurilor de noroc sunt dedicate în principal bărbaților. Ca femeie, încerc să fac o punte, astfel încât lumile de mai sus să devină mai accesibile pentru fiecare femeie. Ca influencer, misiunea mea este să fac lumea financiară accesibilă tuturor. Majoritatea oamenilor schimbă o mare parte din timpul lor pe bani și nu știu cum să gestioneze acești bani", spune Charlotte Van Brabander.

Melyssa Grace

Iată o altă femeie frumoasă, cu pasiuni caracteristice mai mult bărbaților în trecut - mașinile și pokerul. Melyssa Grace vine la poker din lumea curselor de mașini, fiind un șofer excelent. Adesea, prezintă mașini sport de lux la cazinourile cu care colaborează.

image

Apare în o mulțime de fotografii și videoclipuri, inclusiv alături de fani. Melyssa Grace este considerată una dintre cele mai sexy și mai stilate jucătoare de poker, pozând inclusiv pentru reviste prestigioase de bărbați precum Maxim. În unele momente, a fost numită chiar WPT (World Poker Tour) Royal Flush Girl. Melyssa Grace a jucat și în filme precum Art of the Dead sau Boost și are în palmares titluri ca Miss Formula Drift 2010 and Miss Hot Import Nights San Mateo 2007.

.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg