Au fost desemnați cei mai dotați bărbați din lume! Românii se numără printre ei?

S-a aflat țara în care bărbații au cele mai mari penisuri! România se află cumva în topul celor mai... dotate state din lume?

image

În medie, cei mai dezvoltați bărbați din lume se pot lăuda cu un organ genital de aproape 17cm! Iar cei de pe ultimul loc de-abia dacă pot ajunge la 10cm! O diferență enormă, nu credeți?

Cercetătorii care au realizat studiul spun că au încercat să găsească o legătură între lungimea penisului și înălțimea bărbaților respectivi, însă au ajuns la concluzia că, în țările cu obezitate crescută, reprezentanții sexului puternic aveau organele genitale mai mici.

Pentru a afla naționalitatea câștigătoare, oamenii de știință germani au analizat peste 40 de studii, în care au fost implicați mii de bărbați. Cercetătorii au extras informațiile despre mărimea medie a penisului în aproape 90 de țări, iar măsurătorile au fost verificate la milimetru. Acolo unde a fost posibil, n-au fost luate în calcul măsurătorile făcute acasă de înșiși posesorii penisurilor respective.

Știai că instructorii de fitness au spus, la un moment dat, că bărbații pot adăuga centrimetri întregi la lungimea penisului doar prin simplul gest de-a slăbi? Dacă este așa sau nu, încă n-a fost dovedit științific. Medicii sunt de părere că dimensiunea penisului e determinată mai mult de factori genetici și nu atât de stilul de viață al bărbatului respectiv. Penisul se dezvoltă în uterul mamei și în timpul pubertății, când hormonii precum testosteronul îi determină creșterea.

Ca să nu mai lungim suspansul, la ce concluzie au ajuns cercetătorii germani?

image

Din cele 20 de țări care se află în vârful clasamentului, jumătate sunt în Africa, iar trei în America de Sud, cea de Nord și Europa. Un singur stat „premiant” se află în Asia!

Țările europene cu cele mai mari penisuri din lume sunt Olanda (pe locul al nouălea, cu o dimensiune de 15,7cm), Franța (pe locul al 11-lea, cu aceeași mărime, 15,7cm) și Italia (pe 19, cu 15,2cm). În America de Nord, cei din Haiti au 16cm, iar în Cuba și Canada – 15,7cm. La polul opus este Cambodgia, cu o dimendiune a membrului masculin de numai 10cm.  

Nu se știe cum de bărbații din Ecuador sunt cel mai bine dotați bărbați din lume, e cunoscut doar faptul că întreaga țară are o cultură masculină extrem de dezvoltată.  

Nu e nicio surpriză că anumite studii susțin că femeile preferă bărbații cu penis mare atunci când au o aventură de-o noapte. În schimb, când vine vorba despre relațiile stabile, de lungă durată, cercetătorii de la Universitatea California, din Los Angeles, au ajuns la concluzia că femeile preferă, în general, bărbații cu organe genitale mai mici.  

Dar să nu uităm de români! Pe ce loc s-au clasat ei? Românii sunt pe locul al 73-lea în clasamentul celor mai bine dotați bărbați din lume, având un penis mediu de 12,7cm.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg