Body Mind Spirit EXPO – weekendul sănătăţii şi al relaxării

1 79690 original jpg jpeg

În acest sfârşit de săptămână, pe 9, 10 şi 11 Februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, are loc cel mai mare târg dedicat sănătăţii, frumuseţii şi dezvoltării personale, Body Mind Spirit EXPO, iar intrarea este liberă.

Începând de Vineri, 9 Februarie, aici te aşteaptă peste 100 de expozanţi: companii şi branduri internaţionale, dar şi mulţi producători şi antreprenori locali, peste 40 de conferinţe cu intrare gratuită, susţinute de personalitaţi importante, printre care: Rita Mureşan, Valeriu Pănoiu, Camelia Pătrăşcanu, Cristian Pompei, Nadine Voindrouh sau Geta Heimerl, dar şi mai bine de 30 de ateliere, demonstraţii si momente artistice atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari!

În vremea în care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit EXPO este alternativa perfectă pentru un weekend relaxant, dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul ideal pentru prospectare şi dezvoltare personală.

Te aşteptăm la festivalul bucurieri şi al stării de bine! Dacă îţi doreşti un weekend pozitiv, relaxant şi reconfortant, trebuie să ajungi în acest sfârşit de săptămână la Sala Palatului.

Evenimentul găzduieşte trei zone de interes:

•Zona de expoziţie cu vânzare, cu peste 100 de expozanţi, unde poţi găsi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărţi de dezvoltare personală şi spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice şi multe altele. Cele mai importante şi îndrăgite companii, dar şi mici producători şi expozanţi locali, au pregătit reduceri si promoţii special pentru târg.

•Secţiunea de 40 de conferinţe şi workshopuri susţinute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriţionişti, astrologi, maeştri spirituali, terapeuţi şi personalitaţi publice.

•Zona de demonstraţii şi momente artistice, cu peste 30 de reprezentaţii diferite, surprize şi concursuri, unde te invităm să te relaxezi şi să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi de sănătatea proprie precum şi a celor dragi, pe toţi cei interesaţi de dezvoltarea planului personal şi spiritual, pe cei interesaţi de medicina şi tratamentele naturiste să ne viziteze în perioada 9,10,11 Februarie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Verifică lista completă a conferinţelor, demonstraţiilor şi programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!

Intrarea este liberă!Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg