Cea mai bună versiune a ta – Seminar gratuit cu Andrei Roşu

1 81009 original jpg jpeg

„Cea mai grea parte a unei competiţii este să ajungi la ...start. Adică tocmai partea pe care publicul o vede mai puţin (sau deloc), respectiv antrenamentele, pregătirea logistică, depăşirea momentelor în care “nu ai chef” etc. Sunt sigur că abandonul unei curse începe la antrenamente. Dacă abandonezi un antrenament, creierul învaţă care este calea mai uşoară şi va face asta şi la competiţii, în momentele dificile.”, spune Andrei Roşu, ultramaratonist.

Pe 28 aprilie, Andrei Roşu va vorbi despre metodele prin care să-ţi descoperi cea mai bună variantă a ta. Cum să te reorganizezi pentru a-ţi găsi timp pentru tine şi pentru lucrurile care contează cu adevărat în viaţa ta. Sau cum să ai rezultate mai bune atât pe plan profesional, cât şi în relaţiile cu cei dragi ţie. Despre sănătate sufletească, relaţiile cu ceilalţi şi cu tine. Totul pornind de la sport!

Andrei Roşu este sportiv de anduranţă, blogger şi scriitor. Este exemplul viu de persoană care şi-a schimbat radical viaţa. Este ultramaratonist şi, la un an de când a învăţat să înoate, a trecut înot Canalul Mânecii şi a traversat Atlanticul cu barca.

Seminarul are loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante şi cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Seminarul va fi transmis live pe Facebook. Toţi participanţii la seminar vor primi din partea organizatorilor mingi de pilates. Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate şi găzduite de Sun Plaza. Temele de discuţie sunt alese de clienţii Sun Plaza şi au fost, de-a lungul vremii de la nutriţie la astrologie, de la beauty la fashion şi chiar organizare de nunţi. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Răzvan Pascu.

Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.perfecte.ro şi www.divahair.ro.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg