Cea mai scumpă geantă din lume costă cât o vilă în centrul Bucureștiului!

Rapperul Pharrell Williams este noul director artistic de la Louis Vuitton, care și-a făcut debutul în modă cât mai spectaculos posibil – creând cea mai scumpă geantă din istoria modei!

image

Pharrell și noua lui creație sunt peste tot. Paris Fashion Week găzduiește colecția de primăvară/vară a anului 2024, din care nu lipsesc piese exclusiviste, de mare efect. Noul director artistic de la Louis Vuitton și-a făcut debutul în vara aceasta, iar soția lui, Helen Lasichanh, și copilul lor, Rocket Williams l-au aplaudat din primul rând.

Muzicianul de mare succes, care-și dovedește acum din plin gustul vestimentar, s-a prezentat la prezentarea LV a anului viitor cu un accesoriu de preț – geanta Speedy de un galben aproape neon, care-ți captează privirea și-ți… golește conturile.

Geanta care nu poate trece neobservată este denumită „Geanta milionarilor”, deși ar fi trebuit să fie denumită „geanta miliardarilor”, pentru că un milionar nu și-o poate permite. Costă 1 milion de dolari! Cât o casă de lux în centrul Bucureștiului, nu-i așa?

De ce costă atât?

În primul rând, este realizată din piele de crocodil, lanțul este din aur, iar încuietoarea are diamante încrustate în ea. „Geanta milionarilor” a fost vedeta campaniei de promovare a colecției masculine Louis Vuitton, în care a apărut Rihanna însărcinată în ultimul semestru de sarcină.

image

Având în vedere prețul cu care este comercializată geanta galbenă, ea a fost desemnată cea mai scumpă geantă din istorie. Ce-i drept, concurează din plin cele mai costisitoare astfel de accesorii care există acum pe piață, cele realizate de Hermes, rivalul LV.

Cum era de așteptat, accesoriul de lux a stârnit rumoare în lumea modei și nu numai. Mai multe voci condamnă realizarea unor asemenea obiecte, care costă cât nu pot cei mai mulți oameni de pe planeta aceasta să strângă într-o viață. Dacă cea mai scumpă geantă a lor de mână costa un sfert de milion de dolari și cel mai scump cufăr LV se ridica la 350.000 de dolari, cum își explică această geantă prețul exorbitant?

image

Unii sunt de părere că pielea de crocodil justifică prețul, având în vedere că Louis Vuitton este unul dintre puținele branduri care mai confecționează accesorii din pielea unor viețuitoare rare. Alții nu-și explică cum, în contextul actual, când aveam războaie în plină desfășurare în lume și oamenii încă mor de sete sau de foame pe acest pământ, e posibilă confecționarea unui asemenea produs atât de costisitor.

foto - Instagram Pharrell



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg